fbpx

Alegerea trupei noastre pentru a face parte din evenimentul dumneavoastra

trupa nunta

Trupa in sine este formata din 6 membri, toti cei 6 vin cu o multitudine de experiente, despre scena, despre evenimente, despre muzica dar si instrumente, cunoaste trupa. Organizam evenimente private – nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate. Trupa noastra este o echipa de oameni veseli si plini de entuziasm. Noi interactionam mult cu publicul si va vom pastra constant invitatii pe ringul de dans, vom anima petrecerea ca sa dansati si sa va distrati alaturi de noi.

Echipa noastra va ofera servicii profesioanale de muzica, si putem imbina fiecare gen de muzica datorita playlistului nostru de petrecere variat si deosebit de atent ales, mai exact:

  • muzica latino & reggaeton & gipsy.
  • muzica usoara romaneasca.
  • muzica electro pop.
  • weeding songs.

Vezi pagina playlist.

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

Muzica si trairile pe scena unei petreceri

Muzica noastra este 100% live , noi reusim sa facem atmosfera cu ajutorul muzicii dar si cu atitudinea noastra prestata pe scena. Suntem o echipa de oameni veseli, care doresc sa bucure pe toata lumea cu muzica buna dar si multa distractie. Ca sa puteti avea parte la petrecerea dumneavoastra de o atmosfera buna aveti nevoie de o trupa cu experienta, de oameni placuti, oameni care vor sa se distreze alaturi de dumneavoastra. Pentru noi, tot ceea ce facem nu se numeste munca, ci este o petrecere pentru noi toti dar si o noua experienta unde ajungem sa cunoastem tipologii de oameni noi. Toate momentele prin care trecem ne aduc un plus de experienta, dar si o abordare mai buna pentru diversele situatii care se pot petrece in timpul acestor evenimente.

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

Evenimentele si muzica live

Evenimentului Ii va aduce un plus de admiratie daca va avea muzica live. Muzica este importanta pentru orice eveniment, invitatii vor fi entuziasmati pentru ca vor urma sa participe la un eveniment cu muzica live. Intotdeauna muzica live va fi complet diferita fata de un dj sau de o formate clasica. Va fi cea mai cautata, muzica fiind foarte importanta pentru invitatii evenimentului. Pentru a avea parte de un show reusit trebuie sa gasiti o trupa cu experienta. Trupa noastra intruneste toate cerintele pentru marea majoritate a evenimentelor. Experienta noastra va va ajuta sa va formati o parere despre ceea ce facem noi. Va promitem ca nu va vom dezamagi asteptarile si ca veti avea parte de o petrecere reusita.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Distribuie

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782