trupa cover

Botezul ca si celelalte evenimente din viata unei familii sunt foarte importante. Ele vin la pachet cu o serie de amintiri, emotii dar si trairi intense. Botezul este un eveniment putin mai restrans in comparatie cu o nunta. Numarul invitatiilor desi este mult mai mic distractia ramane aceeasi, si invitatii vor vrea sa se simta bine alaturi de dumeavoastra. A alege o trupa cu experienta va fi un plus foarte mare pentru eveniment.

A ne alege pe noi ca band pentru botezul copilului dumneavoastra va fi o decizie potrivita, trupa noastra avand o experienta foarte ampla pentru muzica. Noi va asiguram ca veti avea parte de un show inedit si de multa distractie alaturi de cei dragi.

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

Frumusetea muzicii pe care o contine playlist-ul nostru

Multitudinea de genuri de muzica pe care o detinem in playlist-ul nostru va va ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita. Melodiile sunt frumoase si energice, atat pentru copii cat si pentru cei mari. Experienta pe care o avem in realizarea acestor tipuri de evenimente va vor impresiona dar si atitudinea noastra pe scena va fi la fel de impresionanta.

Emotiile resimtite de catre parinti pentru evenimentul cel mai important al bebelusului sunt nemarginite. Acestia doresc sa ramana cu o amintire frumoasa atat ei cat si invitatii. Pentru a avea o petrecere plina de succes aveti nevoie de mai multe persoane portrivite dar si profesioniste pentru a va ajuta in realizarea acestui eveniment. Pentru a putea fi cat mai frumos evenimentul va trebuie sa aveti si muzica live. Muzica este foarte apreciata de invitati, acestia se vor distra mai mult dar va fi si muzica live.

Muzica LIVE, show garantat, pentru nunta

Experienta noastra datorita evenimentelor realizate

Trupa noastra a acumulat multa experienta cu oameni mari din industria muzicii dar si experienta in evenimente private, si anume: nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari, etc. Va veti distra alaturi de noi si de cei prezenti.

Toate evenimentele sunt importante, toate au o semnificatie sau chiar un scop, dar cel mai important este ca acel eveniment sa decurga bine, invitatii sa fie multumiti de petrecere si persoanele care au dorit un astfel de eveniment sa fie bucuroase de cum a decurs totul.

Evenimentele sunt multe si frumoase, si experientele acumulte pe parcursul lor sunt ample si practice. Ele ne ajuta sa ne imbogatim experientele, sa ne imbunatatim constant atitudinea dar si prestatia din timpul show-ului.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Author

Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover si formatie nunta potrivita pentru evenimentul important din viata ta. Ziua evenimentului tau se apropie si esti in cautarea unei trupe potrivita? Suna acum la +40 722 179 782 sau trimite-ne un mail la adresa office@dotbooking.ro. Iti vom raspunde de indata!