Ai primit de curand o invitatie la nunta si esti in cautarea unor idei de cadouri de nunta, cat mai unice si cat mai creative?  Iata cateva idei care sa te inspire.

O sedinta foto pentru miri

Daca vrei un cadou creativ pentru miri, care va marca povestea lor in doi, atunci o sedinta foto este cea mai buna idee. Mai ales daca este una personalizata. O idee de cadou originala care va imortaliza iubirea lor.

O cutie cu vin personalizata

Acest gest simbolic va celebra mereu uniunea lor. Daca mirii sunt amatori de vin bun iata o idee originala si personalizata pentru a le celebra uniunea si pentru a le permite sa rememoreze mereu cea mai frumoasa zi din viata lor. Poti alege o cutie cu vin personalizata, dar nu cu orice an, ci cu anul intalnirii lor, cu anul cererii in casatorie sau chiar cu anul nuntii lor.

Un salt cu parasuta pentru cei mai aventurieri

Va fi o ocazie unica pentru ei pentru a trai un moment plin de senzatii forte in doi, pentru a-si face plinul de adrenalina si pentru a trai cele mai forte senzatii.

Un zbor cu avionul privat

Daca vrei ca cei doi miri sa se bucure cu adevarat de un cadou de neuitat, atunci ofera-le un zbor cu un avion privat. Este o experienta unica pe care nu o vor uita de curand.

Rasfat in doi

Dupa zile si luni lungi pentru pregatiri, zile stresante si obositoare, nimic nu se compara cu un rasfat si relaxare in doi. Alege un loc mai luxos pentru un cadou de nunta plasat sub semnul relaxarii.

Bijuterii asortate

Chiar daca au verighetele, in rest, mirii nu prea mai au bijuterii la fel. Simbol al iubirii lor, vor putea purta apoi aceste bijuterii pentru a le aminti de cea mai frumoasa zi din viata lor.

Obiectele personalizate sunt o alta idee foarte buna

Pentru un cadou mai fun si mai original, obiectele personalizate pot sa fie cea mai buna alegere. Pot sa fie legate de povestea lor de iubire, de prima lor intalnire sau de cele mai frumoase amintiri in doi.

Cea mai frumoasa si mai calitativa vesela

Dar, inainte de asta, va trebui sa te asiguri de faptul ca le stii gusturile.

O cutie cu amintiri personalizate

O cutie unde vor fi cele mai frumoase poze de la nunta cu cele mai emotionante momente de la nunta, va fi fara doar si poate pe placul mirilor.

Un film unde toti invitatii vorbesc despre miri si povestesc amintirile pe care le au cu ei. Va fi mult mai apreciat decat un cadou material!

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Author

Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover si formatie nunta potrivita pentru evenimentul important din viata ta. Ziua evenimentului tau se apropie si esti in cautarea unei trupe potrivita? Suna acum la +40 722 179 782 sau trimite-ne un mail la adresa office@dotbooking.ro. Iti vom raspunde de indata!