fbpx

Cum alegi muzica de la nunta in cateva etape?

Muzica este un element cheie de la nunta. Nu este uneori insa destul de valorizata, dar, totusi, prezenta sa este vitala pentru a insoti momentele pline de emotie. Trebuie deci sa creezi un meniu muzical in functie de asteptari. Cauta armonia si identifica momentele forte.

Un stil muzical in functie de personalitate. Inca o data, nu ar trebui sa uitati tu si partenerul ca aceasta zi va apartine. Tu si partenerul tau sunteti cei mai importanti protagonisti. Trebuie deci sa impuneti stilul vostru muzical.

Dar, pentru ca muzica este omniprezenta la un eveniment precum acesta, va trebui sa tii cont totusi si de gusturile celor prezenti la nunta.

Muzica nu ar trebui sa fie nici prea puternica, nici prea absenta.

Trupa cover Nicoleta Oancea & Band

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

Ceremonie clasica versus ceremonie contemporana

La o ceremonie clasica avem tendinta de a alege o muzica clasica, cantata in general, de o orga sau de un cor. Acestea pot sa aiba in general, in repertoriul lor si muzica clasica, dar si versiuni acustice ale unor melodii mai actuale.

La cununia civila, alegerea muzicii nu este atat de limitata. Se poate alege o trupa de cover care poate intepreta melodiile preferate ale mirilor, adaugand o doza de magie momentului prezent. In acest caz, vocea este una din cele mai importante sonoritati si mai apoi vin instrumentele precum chitara sau pianul.

Momentele speciale

De-a lungul petrecerii, muzica trebuie sa se faca mai discreta prin anumite momente, fara sa dispara cu adevarat de tot.

Va trebui sa fie mereu prezenta pentru a ritma momentele cheie ale nuntii. In timpul cocktailului se recomanda sa se aleaga o muzica de fundal, fie cantata de o trupa, fie cateva melodii de atmosfera puse de un DJ.

Acelasi lucru si in cazul mesei, atata timp cat volumul muzicii nu jeneaza invitatii si adauga sare si piper cinei.

La momentele mai speciale, precum taierea tortului sau cadourile, poti sa dai muzica mai tare pentru emotii garantate. Daca alegi o trupa, aceasta va crea garantat atmosfera si va incuraja ivitatii sa participe si ei mai mult.

Primul dans

Din fericire, alegerea acestui moment tine doar de cuplu. Este momentul in care cuplul detine cea mai mare libertate si poti alege cele mai neobisnuite genuri muzicale, pentru primul dans in doi, chiar si heavy metal.

Alegand o melodie care va este draga, conexiunea amoroasa din timpul dansului va fi cea mai puternica, ca si cum ati fi doar voi doi pe lume.

Ai nevoie de cea mai armonioasa petrecere

Este foarte important sa te asiguri de faptul ca muzica aleasa va crea intreaga seara sau noapte cea mai frumoasa ambianta sau armonie. Din acest motiv, nu ar trebui sa tineti cont doar de gusturile personale

Persoanele mai in varsta vor fi cu siguranta incantate daca aud melodii mai vechi sau mai populare. Poti alterna deci melodii mai vechi cu melodii mai moderne fara sa cazi insa in extreme sau in cliseuri. Pista de dans ar trebui sa fie ocupata de adulti si de tineri.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.
 

Distribuie

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782