Reteta pentru organizarea eficienta a nuntii


organizarea eficienta a nuntii

Tocmai te-ai logodit? Felicitari! Nu mai stii insa in cate parti sa te imparti, de unde sa incepi sau cum sa iti organizezi cat mai efficient nunta? Iata un fel de reteta, o lista completa cu lucrurile la care trebuie sa te gandesti.

Priveste totul ca un ansamblu

Nu trebuie sa incepi sa iti organizezi nunta a doua zi dupa logodna. Trebuie sa apreciezi putin si aceste momente inainte de a incepe. Dar, inainte de a incepe stadiul de organizare, cel mai bine ar fi sa definesti in linii mari care sunt lucrurile pe care le ai de facut:

Numarul de invitati

In acest stadiu nu ai nevoie de un numar exact de invitati, ci sa stii in mare daca esti in registrul “familiei apropriate si doar cei mai buni prieteni, de la 20 la 50 de persoane, “familia largita  si colegii”, intre 50 si 100 de persoane sau “toata lumea pe care o cunoastem si pe care o stie si familia noastra”. Adica sky is the limit, pana la 300 de persoane.

Bugetul

Trebuie sa incepi sa te gandesti care sunt cele mai importante lucruri pe care va trebui sa cheltui banii, incepand cu restaurantul si continuand cu fotograful, videograful si formatia de nunta.

Ati pus cativa bani deoparte sau va bazati pe sustinerea familiei si pe cat veti castiga la nunta?

Formula

Vorbim despre o cununie civila, urmata de o cununie relgioasa, urmate de petrecerea de la sala? Dupa ce ati stabilit asta si unde vor avea loc fiecare, trebuie sa va ganditi la sala pentru petrecere.

Data

Mai intai trebuie sa va ganditi in ce anotimp va avea loc si apoi in ce luna. Tine cont de faptul ca unele persoane isi stabilesc data cel putin cu un an inainte pentru a fi siguri de faptul ca data aleasa este libera si ca si sala pe care o doresc este si ea libera. Dar, se poate organiza si o nunta in doar cateva luni, cu cateva compromisuri, bineinteles.

Locul

Este cel mai important lucru de care sa tii cont- locul unde va avea loc petrecerea de nunta. Va putea determina si alti factori precum data, stilul receptiei sau numarul de invitati.

Meniul

Este foarte important sa stabilesti daca vei avea servire la masa sau bufet suedez, un candy bar, o fantana cu ciocolata, o masa doar cu fructe sau multe alte formule care sunt in voga.

Fotograful si videograful

Este bine sa vorbesti cu cei mai importanti specialisti care te vor asigura de cele mai frumoase amintiri, din timp pentru a va asigura de faptul ca poti alege exact persoanele pe care le vrei.

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

DJ-ul sau formatia de nunta

Pentru ca muzica este extrem de importanta. Tine doar de voi sa stabiliti care este atmosfera pe care o vreti la nunta.

Hainele si accesoriile

Poate ca rochia de mireasa va avea nevoie de unele ajustari in ultimul moment, asa ca ar fi bine sa o inchiriezi sau sa o cumperi din timp.

Invitatiile

Acestea ar trebui sa fie trimise macar cu 2-3 luni inainte si numarul de invitati real va putea fi apoi fixat in functie de numarul de confirmri.

Derularea/logistica

Cum va fi cu transportul, la ce ora va trebui mireasa sa fie gata, cand merge mirele dupa ea, cand are loc sedinta foto, cununia civila sau religioasa, cand sala va fi disponibila, cand se va da tortul, cand va avea loc dansul mirilor, etc. este timpul sa alegeti si unele persoane de incredere care se vor ocupa de unele lucruri mai importante in locul vostru.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Spectacol 100% Live !

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782