Despre

Nicoleta Oancea & Band – Cover band

Band nunta ce ofera spectacol 100% Live!

Iti multumim pentru vizita pe site-ul nostru. Noi suntem trupa de cover Nicoleta Oancea & Band, suntem impreuna de multi ani, indragim muzica si punem multa pasiune in ceea ce facem. Formam o trupa cover premium specializata in evenimente artistice de orice tip.

Trupa cover si formatie de nunta

Nicoleta Oancea & Band sunt un band nunta potrivit pentru evenimentul important din viata ta. Fie ca este vorba despre nunta ta, botezul copilului, ziua ta de nastere sau de ce nu, petrecerea firmei la care lucrezi, noi suntem alegerea perfecta.

Membrii trupei sunt artisti profesionisti, persoane deschise carora le place distractia. Trupa este formata din 5 artisti talentati (solist vocal, bassist, chitarist, clapar/pianist, tobosar) si in spatele ei se afla un staff complet: booking agent, inginer de sunet, tehnicieni, tour manager. Suntem o echipa tanara, dar cu experienta, care va face ca distractia sa fie garantata la evenimentul tau. Cunoaste intreaga trupa

formatie cover

Band nunta – Alegerea ideala pentru o nunta de vis!

Stim cat de important este pentru tine acest moment, suntem alaturi de tine pas cu pas si iti raspundem la toate intrebarile astfel incat evenimentul tau sa fie asa cum ai visat. Repertoriul nostru satisface gusturile muzicale ale unui public larg, ne adaptam usor la cerintele publicului, mentinem atmosfera si voia buna pe durata intregului eveniment.

Muzica este sufletul oricarei petreceri

In toti acesti ani am reusit sa bucuram multi oameni din intreaga tara cu muzica pe care o interpretam. Spectacolele noastre pot contine de la 1 pana la 4 seturi, recitaluri 100% live. Repertoriul este bogat, contine peste 150 de cover-uri interpretate intr-o maniera proprie. Bineinteles, daca ai cantece preferate, noi suntem mereu deschisi sa ne marim repertoriul, colaborarea cu noi va fi o experienta unica cu amintiri de neuitat. Pentru a oferi servicii de calitate, colaboram doar cu oameni profesionisti, incepand de la echipa tehnica (sunet, scena, lumini) pana la DJ, oameni pasionati care se implica in meseria lor.

Ne place distractia si reusim sa multumim absolut toate categoriile de varsta. Suntem veseli, nonconformisti si dornici sa facem oamenii fericiti! Alaturi de noi se va dansa toata noaptea, ringul de dans va fi ocupat in permanenta.

Distribuie
© 2018 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782