fbpx

Trupa

Noi suntem Nicoleta Oancea & Band!

Nicoleta Oancea & Band

Este o trupa de cover formata din 6 muzicieni talentati, cu experienta care au concertat pe scene din intreaga tara. Echipa noastra este formata din solist vocal, backing vocals, basist, chitarist, clapar/pianist, tobosar si are in spate un staff complet: booking agent, inginer de sunet, tehnicieni, tour manager.

Pentru a oferi un spectacol pe masura, colaboram doar cu oameni profesionisti, incepand de la echipa tehnica (sunet, scena, lumini) pana la DJ, oameni pasionati care se implica in meseria lor.

Vocea Romaniei

Nicoleta Oancea este solista trupei. Concurenta la „Vocea Romaniei” in anul 2018 (echipa Andra), a inceput sa studieze canto inca de la varsta de 11 ani (Grupul Armonia – Palatul Copiilor Bucuresti) urmand apoi cursurile scolii de canto „Compania de artisti”, alaturi de profesorul de canto Dana Dorian.

A fost membrul trupei Tibi Scobiola Band timp de 5 ani, in 2016 a lansat piesa „Insomnie” impreuna cu Matteo iar de ceva vreme a revenit cu un show live alaturi de trupa ei, avand in repertoriu peste 150 de piese.

Colaborari cu artisti cunoscuti

Nicoleta a facut parte din trupa Pinky, prima trupa de backing vocals din Romania, a avut nenumarate colaborari cu artisti cunoscuti ai tarii cum ar fi: Andra, Delia, Horia Breciu, Connect-R, Nico, Vlad Mirita, Gabriel Cotabita, Smiley, Monica Anghel, Marcel Pavel, Tibi Scobiola, Orchestra Radio, Cardinal Show Orchestra si multi altii.

A cantat pe scene mari cum ar fi Eurovision 2008 in Belgrad, Ateneul Roman, Sala Palatului, Opera Nationala, Festivalul Mamaia, Cerbul de Aur, etc.

nicoleta oancea

Nicoleta Oancea – Solista

Vesela, pozitiva, cu o voce puternica si stabila, Nicoleta alaturi de trupa ei poate intretine atmosfera perfecta pe tot parcursul evenimentului, indiferent de natura lui. Nicoleta este fericita cand oamenii se distreaza si se bucura in pasi de dans pe muzica interpretata de ea, aceasta fiind adevarata ei motivatie.
Johnny Badulescu

Johnny Badulescu – Voce

Johnny are 24 de ani si asa cum declara el, respira prin muzica. A participat la emisiuni TV precum X Factor, Eurovision si de asemenea a avut onoarea sa cante alaturi de Al Bano. Si-a propus sa ajunga la sufletele oamenilor prin fiecare sunet, acord sau cuvant pe care-l canta.

Leon Muresan- Chitara Bass

Leon Muresan – Chitara Bass

La doar 25 de ani, Leon este pasionat de toate ramurile muzicii fiind nascut intr-o familie de artisti. In prezent este student la Conservator la clasa de opera insa chitara bass este intr-adevar instrumentul lui preferat. In timpul liber lucreaza la un proiect de compozitie despre care veti auzi curand.
Razvan Mihaila

Razvan Mihaila – Chitara

Razvan este chitaristul trupei, producator muzical si inginer de sunet. A studiat chitara clasica din clasa a V-a si a absolvit Conservatorul tot la chitara. A vizitat toata lumea prin prisma concertelor pe care le-a sustinut cu artistul Edward Maya si a colaborat cu Tibi Scobiola Band timp de 7 ani.
Cristian Vasile

Cristian Vasile – Toba

Cristian are 26 de ani si s-a apucat de tobe la varsta de 14 ani, avandu-l model pe bunicul lui. Doar din muzica traieste si doar pentru muzica traieste! Ii place foarte mult muzica rock tocmai de aceea colaboreaza si cu Trupa ForeverMore – Romanian Tribute to Whitesnake.
Marius Tarceatu

Marius Tarceatu – Clape

Marius a absolvit cursurile de licenta si master ale Conservatorului iar in prezent preda pianul la scoala de muzica „Iosif Sava”. Marius este suportul armonic al trupei si canta cu pasiune, inca din copilarie, genuri de muzica de la clasica, rock, jazz pana la muzica de petrecere.
Distribuie
© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782