Trupa

Noi suntem Nicoleta Oancea & Band!

trupa

Vocea Romaniei

Nicoleta Oancea este solista trupei. Concurenta la „Vocea Romaniei” in anul 2018, a inceput sa studieze canto inca de la varsta de 11 ani in (Grupul Armonia – Palatul Copiilor Bucuresti) urmand apoi cursurile scolii de canto „Compania de artisti”.

Colaborari cu artisti cunoscuti

Nicoleta a  facut parte din trupa Pinky, prima trupa de backing vocals din Romania, a avut nenumarate colaborari cu artisti cunoscuti ai tarii cum ar fi: Andra, Delia, Horia Breciu, Nico, Vlad Mirita, Gabriel Cotabita, Smiley, Monica Anghel, Marcel Pavel, Tibi Scobiola, Orchestra Radio, Cardinal Show Orchestra si multi altii. A cantat pe scene mari cum ar fi Eurovision 2008 in Belgrad, Ateneul Roman, Sala Palatului, Festivalul Mamaia, Cerbul de Aur, etc.
Nicoleta

Solista: Nicoleta Oancea

A fost membul trupei Tibi Scobiola Band timp de 5 ani, in 2016 a lansat piesa „Insomnie” impreuna cu Matteo iar de ceva vreme a revenit cu un show live alaturi de trupa ei, avand in repertoriu peste 150 de piese.
Andreea

Bass: Andreea Marin

Andreea are 29 de ani si canta la chitara bass. A invatat sa cante la bass luand lectii de la cei mai buni bassisti ai tarii. A reusit sa incante toate orasele din Romania, cantand alaturi de artisti mari.

Marius

Clape: Marius Tarceatu

Marius a absolvit cursurile de licenta si master ale Conservatorului iar in prezent preda pianul la scoala de muzica „Iosif Sava”. Marius este suportul armonic al trupei si canta cu pasiune, inca din copilarie, genuri de muzica de la clasica, rock, jazz pana la muzica de petrecere.
Razvan

Chitara: Razvan Mihaila

Razvan este chitaristul trupei, producator muzical si inginer de sunet. A studiat chitara clasica din clasa a V-a si a absolvit Conservatorul tot la chitara. A vizitat toata lumea prin prisma concertelor pe care le-a sustinut cu artistul Edward Maya si a colaborat cu Tibi Scobiola Band timp de 7 ani.
Cristi

Toba: Cristian Vasile

Cristian are 24 de ani si s-a apucat de tobe la varsta de 14 ani, avandu-l model pe bunicul lui. Doar din muzica traieste si doar pentru muzica traieste! Ii place foarte mult muzica rock tocmai de aceea colaboreaza si cu Trupa ForeverMore – Romanian Tribute to Whitesnake.
Distribuie
© 2018 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782