6 stiluri de decor atemporale si in tendinte pentru o nunta


stiluri de decor atemporale si in tendinte pentru o nunta

Te intrebi si tu ce decor de nunta sa alegi pentru a te bucura de o receptie de vis? Ai fixata data nuntii? A venit in acest caz vremea sa alegi si tema decoratiunilor, de preferinta atemporale si in tendinte in acelasi timp.

Boeme sau campenesti, retro sau marine, glamour sau clasice, daca iti lipsesc ideile, iata care sunt stilurile de decor atemporale in tendinte pe care trebuie sa le alegi pentru o nunta.

Un decor de nunta boem simplu si in tendinte. Unii au avut tendinta sa creada ca stilul boem pentru nunta nu va dura mult. Dar inca mai este foarte in voga atunci cand vine vorba despre cele mai in voga decoratiuni de nunta. Secretul sau? O atmosfera feerica, care ne duce cu gandul la calatorii, la dulceata de a trai si la natura. Dantela si motivele etnice sunt omniprezente. La fel si ghirlandele luminoase. Iar mireasa are parul desfacut si cea mai frumoasa coronita de flori in par.

Decorul campenesc. Daca iti doresti pentru nunta un decor simplu si plin de farmec, ai nevoie in acest caz de un decor campenesc. Mese lungi, cu banci, cu baloti de fan ici si colo, butoaie, lumanari pe mese si o tona de buchetetele de flori de pe camp si tot felul de crengi.

O nunta clasica sic cu un decor atemporal. Dificil sa fii mai atemporal decat stilul clasic-sic. O tema traditionala de nunta este foarte usor de adoptat. Ai nevoie de fete de masa si de servetele de un alb imaculat, de cele mai frumoase aranjamente pe baza de trandafiri. Adica un stil romantic, sic, si simplu.

Tema marina pentru nunta. Nu ai nevoie de lucruri prea complicate atunci cand vrei sa aduci marea in decorul nuntii tale. Ai nevoie de vapoare in miniatura, de scoici, de nisip, de nuane de albastru, de cele mai fluide materiale pentru cel mai feeric si mai original decor.

O nunta retro cu un decor de inspiratie vintage. O nunta retro inseamna un stil shabby sic si un strop de DIY pentru un decor romantic. Pahare colorate, sfesnice vechi, portelan pictat, lemn cu patina, dantela… chiar ai de unde alege.

Un stil glamour pentru o nunta atemporala. Pentru cea mai sofisticata ambianta poti apela la un stil glamour. Nuante de alb, de auriu, de rosu pasiune, de roz fuchsia, cristale…dar si lustre si lumanari pentru cea mai romantica ambianta.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Show-uri 100% Live

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.
 

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782