Alege florile de nunta in functie de anotimp

florile de nunta

La o nunta, stim cu totii ca avem mereu ceva de admirat. Indiferent daca suntem invitati din partea mirelui sau a miresei, farmecul evenimentului este deosebit. Intotdeauna sala de nunta are o impresie puternica asupra tuturor celor prezenti. Fiecare element de decor prezinta o poveste anume pentru un invitat.

Amprenta originala a alegerii ornamentelor si florilor conteaza foarte tare. De aceea, inainte de a aranja sala, este bine sa se ceara sfatul unor oameni avizati. Astfel, se va putea face din sala de nunta o adevarata poveste cu eleganta si stil.

Fiecare tip de ornament al salii de nunta va oferi acesteia o anumita frumusete, speciala pentru toti. Florile sunt cele mai dorite si adorate feluri de ornamente folosite la toate nuntile. Acest lucru se datoreaza nu numai frumusetii si elegantei culorilor caci si delicatetea aranjamentelor florale conteaza foarte mult.

Inspiratia in ceea ce priveste felul florilor si aranjarea acestora conteaza foarte tare pentru efectul final. Aici maestrii florariilor au cele mai bune idei despre cum se fac cele mai fascinante efecte vizuale cu flori.

Fiecarui anotimp i se poate adauga un soi sau chiar mai multe feluri de flori. Din toate acestea se pot face minunate povesti care sa spuna farmecul nuntii tale. O anumita forma, o nuanta delicata, culori vibrante, totul duce mai departe un mesaj. Trebuie acordata o atentie deosebita anumitor soiuri de flori, pentru ca unele sunt gasite doar putine luni pe an iar altele sunt foarte sensibile.

buchetul de nunta

Primavara se pot compune buchete superbe sau aranjamente florale deosebite din zambile, lacramioare, liliac, bujori, narcise, irisi, violete. Toate au culori vii, miresme deosebite, inspira bucurie si veselie. Buchete delicate sau chiar aranjamente mari si somptuoase, florile de primavara trezesc emotii, inspira zambet si pofta de viata.

Hortensii, trandafiri, floarea-soarelui, lavanda, crini, maci, nuferi, albastrele, toate prezinta o explozie de culoare si parfum intens. Eleganta si stilul acestor flori nu pot fi egalate si aranjamentele florale sunt absolut uluitoare.

Toamna vine cu arome incantatoare si desigur, cateva tipuri de flori minunate. Crizanteme, begonii, cale, dalii, forme si culori vibrante, parfumuri unice aromate de toamna, toate iti aduc partea lor de frumusete invaluitoare.

Verde crud, puternic, zapada si iarna stralucitoare dar rece…florile iernii topesc prin frumusete si caldura culorilor orice gheata, orhidee, azalee, camelii, gerbera, amaryllis, toate spun povestea dragostei, a vietii si fericirii.

Florile sunt ca o extensie a inimii. Culorile si parfumul lor exprima toata frumusetea pe care sufletul nu poate altfel s-o arate lumii.

Imagini sub Licenta Pixabay

Cauti o trupa cover cu adevarat exceptionala pentru ca nunta voastra sa fie intr-adevar de vis?

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Distribuie
© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782