Alege invitatiile de nunta in functie de semnul astrologic!


invitatiile de nunta

Fie ca crezi sau nu asta, semnele astrologice ritmeaza cotidianul a numeroase persoane care citesc cu asiduitate horoscopul. De ce nu ai prelungi deci placerea alegand invitatiile de nunta in functie de semnul astrologic?

Daca harta zodiacala este foarte larga, semnele astrologice cunoscute celui mai mare numar sunt semnele solare. In mod traditional in numar de 12, numaram Varsatorul, Pestii, Berbecul, Taurul, Gemenii, Racul, Leul, Fecioara, Balanta, Scorpionul, Sagetatorul si Capricornul. Fiecare zodie simbolizeaza o personalitate ale carei caracteristici comune sunt asociate cu persoanele nascute in aceeasi perioada. Iti propunem astfel sa te lamurim asupra alegerii invitatiei de nunta in functie de semnul tau astrologic. Descopera-l pe al tau acum!

Varsator

Cuvintele care definesc cel mai bine aceasta zodie sunt originalitate si sinceritate. Astfel ca, invitatia lor este cea mai originala, inovatoare si se indeparteaza de stilul mai clasic. Atunci cand primesti o invitatie de la un Varsator, ai imediat o idee cu privire la ce stil de nunta va fi.

Pesti

Sensibil si nostalgic, Pestele prefera mereu modelele mai simple in culori pastelate, integrand un element legate de emotie precum poza unui cuplu. Invitatia acestei zodii va fi foarte romantica si ne va invita sa visam la cea mai magnifica nunta.

Berbec

Foarte atent la nevoile celor din jur, Berbecul vrea o invitatie simpla, dar plina de pasiune pentru a transmite invitatilor sai dorinta de partajare. Culoarea sa preferata? Rosul, bineinteles, chiar daca va aprecia si sobrietate adusa de alb.

Taur

Persoanele nascute sub semnul Taurului adora sa aiba control asupra situatiilor, iar invitatiile sale va transmite mereu incredere si siguranta.

Gemeni

Gemenii vor opta mai degraba pentru motive personalizate, in general asimetrice si marcate de culori mai puternice, precum galbenul, verdele sau portocaliul. Cu siguranta ca isi vor surprinde invitatii cu o invitatie cu un design mai fantezist sau cu motive originale.

Racul

Un Rac va alege o invitatie de nunta mai vintage, care este o valoare sigura. Va renunta cu siguranta la un design prea puternic sau prea incarcat si va miza pe o poza de cuplu.

Leu

Eleganta si rafinamentul descriu perfect stilul invitatiilor pentru Leu. Leul se va arata exact asa cum este prin intermediul invitatiilor si va miza pe motive cu auriu si argintiu. Cu o mindrie si iubire proprie care depaseste orice asteptare, Leul va alege sa se arate asa cum este prin intermediul invitatiei sale.

Fecioara

O Fecioara va miza, fara doar si poate pe o invitatie minimalista, cu motive simetrice si cu linii drepte care ii va caracteriza de minune. Fecioara este o zodie exigenta iar in ceea ce priveste invitatia sa, totul este gandit in cele mai mici detalii.

Balanta

Cei din zodia Balanta vor favoriza motivele armonioase, care sunt in cautare de frumos si de armonios. Invitatiile lor vor fi cel mai adesea decorate de motive florale, lejere si linistitoare.

Scorpion

Scorpionii sunt seducatori, senzuali si vor alege fara doar si poate invitatii cu anumite contraste de culori, precum cele cu umbre pe un fundal alb. Invitatiile lor, cuprind cel mai adesea si numele lor, dar si o poza care ii reprezinta.

Sagetator

Este o zodie care se defineste prin eleganta sa, discretie si simplitate. Este un semn astrologic care nu vrea sa atraga atentia, nici sa fie centrul interesului. Invitatiile vor fi mai degraba romantice cu motive florale, fara sa fie insa, exagerate.

Capricorn

Capricornii stiu ce vor. Au cele mai clare idei si vor fi mai degraba atrasi de catre stilul minimalist punand in acelasi timp in valoare informatii si elemente importante cu privire la nunta lor.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Spectacol 100% Live !

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782