trupa cover

Ai luat decizia de a apela la o formatie nunta pentru a anima si dinamiza atmosfera de la nunta ta? Ai facut cea mai buna alegere. O formatie de muzica live, o trupa de cover sunt cele mai bune alegeri atunci cand vrei sa obii o atmosfera cu adevarat unica in cea mai importanta zi din viata ta.

Iar acum ca ai luat aceasta decizie, mai sunt o multime de intrebari la care trebuie sa raspunzi:

  • Cum sa alegi stilul de muzica ideal care va fi pe placul tuturor?
  • Cat costa o formatie de nunta pentru ceremonia de nunta?
  • Unde poti gasi un grup profesionist de muzica?
  • Cum poti sa fii sigur de faptul ca ai facut cea mai buna alegere?
  • Ce trebuie sa ceri unei formatii de nunta?
  • Ce trebuie sa faci pentru ca totul sa decurga perfect?

Urmareste-ne si pe YouTube

Este perfect normal sa te intrebi toate aceste lucruri. Nu in fiecare zi organizezi un concert privat si exista o multime de lucruri la care poate ca nici nu te-ai gandit pana acum.

Iata care sunt cele mai importante lucruri de care sa tii cont.

Determina stilul de muzica ideal. Primul lucru pe care trebuie sa il faci- trebuie sa stii ce stil de muzica vrei sa alegi. Trebuie sa alegi o formatie de nunta care sa propuna un stil muzical care sa iti placa dar care sa tina cont in acelasi timp si de ambianta pe care vrei sa o dai petrecerii de la nunta.

Muzica trebuie sa fie pe placul majoritatii. Este cel mai important lucru. Si trebuie sa fie adaptata si tipului de eveniment.

Defineste un buget privilegiind calitatea, experienta grupului si mai ales feelingul. Verifica mai multe formatii si fa-ti o idee cu privire la tarife, pentru a vedea daca te incadrezi in buget sau pentru a vedea care este bugetul de care ai nevoie. Ai nevoie si de o formatie cu experienta si trebuie neaparat sa alegi formatia de nunta care iti place cel mai mult. Este cea mai importanta zi din viata ta. Nu uita insa ca experienta si calitatea vin cu un pret.

trupa cover

Unde poti gasi formatia de nunta ideala?

Internetul este un ajutor de pret in acest sens. Poti cauta pe Google sau pe YouTube pentru a asculta direct melodiile si a-ti face o idee cu privire la stil si la ambinata. Sau poti cere o recomandare prietenilor si cunostintelor.

Dupa ce ai ales formatia, mai studiaza videoclipuri cu ei, daca muzica este bine interpretata, daca au o tinuta frumoasa, daca au un repertoriu vast… deci studiaza putin ceea ce formatia de nunta ar putea oferi.

Stabileste mai apoi o intalnire si pune toate intrebarile care iti trec prin cap- organizare, orar, derularea prestatiilor, instrumente, instalare, sonorizare… le poti cere si sfaturi cu privire la cum ar trebui sa se deruleze totul deoarece cu siguranta ca nu sunt la prima nunta. Pot sa iti dea cele mai bune sfaturi sau sugestii la care nu te-ai gandit pana acum.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.
 
Credit foto Bogdan Preda – predabogdan.ro

Author

Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover si formatie nunta potrivita pentru evenimentul important din viata ta. Ziua evenimentului tau se apropie si esti in cautarea unei trupe potrivita? Suna acum la +40 722 179 782 sau trimite-ne un mail la adresa office@dotbooking.ro. Iti vom raspunde de indata!