fbpx

Ce muzica sa aleg la nunta?

Muzica Evenimente Bucuresti

Muzica este element central de la o nunta si este un lucru destul de greu de ales. Muzica este cea care va defini ambianta generala si stilul nuntii, care va asigura latura festiva si care ii va face pe invitati sa danseze intreaga seara. Si este in acelasi timp, un element de care invitatii isi vor aminti cu drag.

Inca mai eziti intre o orchestra, o trupa de cover sau un profesionist care sa puna muzica la tine la nunta? Citeste acest articol pentru a face comparatii si pentru a gasi cea mai adaptata formula pentru nunta ta.

Un profesionist care sa puna muzica – o solutie simpla si abordabila. Daca vrei ca invitatii tai sa danseze intreaga noapte, este cea mai buna alegere. Acest profesionist in ale animatiei si ale muzicii poate sa puna muzica pe toata durata nuntii, deoarece poate pune o multime de melodii diferite, adaptate diferitelor momente ale serii. Ambianta garantata!

Formatie nunta

Principalul sau avantaj – melodiile pe care le va pune sunt cele mai variate si poti sa stabilesti de la inceput cu el melodiile pe care vrei sa le asculti. Aici intra mai ales melodia de la dansul mirilor sau blues-urile pe care vor dansa toti invitatii de la nunta. Si un bun profesionist trebuie sa se adapteze si momentului pentru a gasi imediat in repertoriul sau o melodie sau o preferinta a invitatilor.

Mai are si marele avantaj de a-si putea adapta melodiile intreaga seara in functie de momente sau de ambianta pe care doresti sa o obtii. Va sti cum sa capteze atentia invitatilor si sa isi adapteze playlistul in functie de invitati.

Trebuie insa sa tii cont si de gusturile invitatilor atunci cand faci aceasta alegere deoarece la nunta  nimeni nu isi doreste sa danseze pe o muzica tehno intreaga seara. Mai trebuie si sa aiba experienta in acest domeniu si ca stie care sunt cele mai populare melodii de la o nunta.

Urmareste-ne si pe YouTube

YouTube video

Verifica disponibilitatea

Mizeaza pe o orchestra de nunta pentru o seara foarte sic. Fata de un profesionist, o orchestra sau o trupa de muzica este cea care este constituita din mai multe persoane. Vor asigura animatia muzicala cantand propriile lor compozitii sau reluand melodii cunoscute. Trebuie deci sa te asiguri de faptul ca stiu cat mai multe melodii din mai multe decenii si ca acestea vor fi cantate just si precis.

O orchestra sau o formatie nunti sunt un gaj de rafinament, dar acest lucru implica anumite costuri. Muzica live asigura insa o ambianta unica si intimista.

Iar daca nu stii ce sa alegi intre cele doua, le poti alege pe ambele si le poti alterna. Vei obtine astfel o prestatie mult mai personalizata si iti vei tine invitatii pe ringul de dans pana dimineata.

Muzica este deci cel mai important ingredient pentru ca nunta sa fie cea mai reusita.

In acest fel cea mai frumoasa zi din viata ta va insemna bucurie, veselie, distractie, emotii, iubire si amintiri de neuitat.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Show-uri 100% Live

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Distribuie

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782