fbpx

Ce rol au domnisoarele de onoare?


pixabay.com

Nunta este despre oameni, cu oameni si pentru oameni. Cavalerii si domnisoarele de onoare sunt personaje nelipsite din cadrul oricarei nunti, de aceea nu putem sa nu vorbim despre rolul acestora din urma.

Conform traditiei, domnisoarele de onoare incercau sa-i impiedice pe parintii miresei sa-si gaseasca fiica furata de cavaleri. Astazi, rolul nu mai este acelasi, acestea avand rolul de a primi invitatii si de a fi aproape de mireasa in orice moment.

Este important ca domnisoarele de onoare sa fie si cele mai bune prietene ale miresei.

Petrecerii burlacitelor

In zilele noastre, printre altele, rolul domnisoarelor de onoare vizeaza si organizarea petrecerii burlacitelor. Daca urmeaza sa fi domnisoara de onoare, trebuie sa stii ca stabilirea detaliilor legate de aceasta sta chiar in mainile tale. Fii creativa si foloseste-ti imaginatia la maxim. Realizarea unei petreceri pe placul miresei, te vor face pe tine, dar si pe restul prietenelor tale sa straluciti in ochii ei.

In ziua cea mare, domnisoarele de onoare trebuie sa ajute mireasa sa-si imbrace rochia. Un obicei mai vechi spune ca mireasa nu are voie sa se priveasca in oglinda inainte de a pleca de acasa, deci acestea trebuie sa se asigure ca mireasa sa aiba un aspect impecabil.

De asemenea, domnisoarele de onoare trebuie sa se asigure ca trusa de urgenta a miresei este completa si ca aspectul ei este perfect pe parcursul intregii seri.

Unul dintre cele mai importante roluri ale domnisoarei de onoare este de a primi invitatii cu zambetul pe buze si de a fi disponibile pentru mireasa pe tot parcursul zilei.

Mireasa ar trebui sa ofere domnisoarei sau domnisoarelor de onoare o lista cu invitatii si cu locul fiecaruia pentru a-i usura munca. Si ar trebui sa le ajute atunci cand se simt coplesite si sa le aminteasca sa zambeasca.

Petrecerii burlacitelor

Domnisoarele de onoare sunt responsabile si cu intretinerea atmosferei. Ele trebuie sa invite oamenii pe ringul de dans. Si, de ce nu, sa fie primele care-l inaugureaza.

Acestea trebuie implicate de la inceput in organizarea nuntii deoarece sfaturile lor sunt foarte importante si mireasa trebuie sa tina cont de sfaturile lor. Ele o vor insoti la probe si degustari.

La randul lor, domnisoarele de onoare trebuie sa tina cont si ele de dorintele miresei si sa poarte tinuta aleasa de aceasta.

Si, nu in ultimul rand, mult asteptatul moment de la fiecare nunta: aruncarea buchetului. Prezenta domnisoarelor de onoare este foarte importanta. Ele trebuie sa fie neaparat acolo, in spatele miresei, gata sa prinda buchetul. Acesta ar trebui sa fie si cel mai important moment al serii pentru ele.

Indiferent de atributiile si de responsabilitatile pe care le ai in calitate de domnisoara de onoare, bucura-te de fiecare moment alaturi de, probabil, cea mai buna prietena a ta, care te-a ales sa-i fi alaturi intr-una dintre cele mai importante zile din viata ei. Fii onorata ca ea a facut alegerea ca tu sa iei parte la fericirea ei.

Sursa foto pixabay.com si unsplash.com

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782