Cum alegi locatia de nunta?


Cum alegi locatia de nunta?

Jumatatea vietii tale ti-a cerut mana si ai spus cel mai horatat si mai sincer Da? Acum, incep pregatiririle! Si locatia de nunta este o etapa decisiva! O nunta intr-un restaurant, intr-un hotel sau castel, o nunta pe plaja sau intr-o gradina… exista o multime de posibilitati.

Locatia de nunta este cea care va determina ambianta celei mai importante zile din viata ta. Cu alte cuvinte, este un lucru esential.

Cerceteaza inainte mai multe posibilitati

Cele mai cautate, mai frumoase sau mai populare locuri sunt rezervate cu 18 luni inainte. Nu te priva deci de locatia visurilor tale pentru ca te-ai dus prea tarziu. Poti cauta pe Internet, pe bloguri sau pe Google mai multe locatii pentru a-ti face o idee cu privire la ceea ce iti doresti. Daca bugetul iti permite, poti sa apelezi la un wedding planner care iti va propune cele mai frumoase locatii in functie de criterii.

Alege regiunea nuntii

Inainte de a incepe cautarile, defineste regiunea unde iti doresti sa aiba loc uniunea voastra. Vrei sa te casatoresti in regiunea unde ai crescut? Ai un loc in apropiere de casa care iti place foarte mult? Sau poate ca visati sa va uniti destinele in alta tara? Aceste lucruri te vor ajuta sa alegi mai usor locatia nuntii.

Defineste o tema a nuntii

Atunci cand esti in cautarea unei locatii ideale de nunta, acesta ar trebui sa fie in armonie cu tema sau cu stilul nuntii. Locul este cel care va crea cea mai frumoasa atmosfera. Daca visezi la cea mai romantica nunta, poti alege atunci o nunta la castel. Preferi o nunta mai boema sau mai campeneasca? Alege in acest caz, o nunta la exterior.

Determina si bugetul

Daca exista un criteriu decisiv, ei bine acesta este bugetul. Care este suma maxima pe care vrei sa o cheltui cu locatia de nunta? Trebuie sa studiezi bine ofertele si sa vezi care ti se potriveste cel mai bine si care se incadreaza si in buget.

Trebuie sa stii numarul de invitati

Locatia de nunta nu va fi aceeasi daca vei avea 50 de invitati sau daca vei avea 150. Trebuie sa ai o idee deci cu privire la numarul lor, pentru a alege un loc unde sa incapa confortabil toti.

Alege o locatie bine amplasata

Un loc usor accesibil va fi cu siguranta pe placul invitatilor. Sau mai poti alege un loc in apropiere de locuri de cazare, pentru cei care nu sunt din oras.

Alege un loc in functie de anotimp. Daca nunta are loc vara, alege o nunta la plaja sau intr-o gradina foarte frumoasa.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782