Cum arata o petrecere reusita?

formatie de nunti

Cum arata petrecere reusita? Mirii sa stea toata seara pe ringul de dans!

Nunta reprezinta cel mai dorit eveniment pentru miri si de asemenea cel mai placut pentru invitatii lor. Este, de fapt, un fel de a se bucura si a prezenta in fata tuturor, prin voie buna, dragostea si fericirea. Fiecare isi doreste pentru nunta sa cele mai bune bucate, cea mai frumoasa sala si desigur, cea mai buna formatie de cover. Toate aceste elemente de calitate formeaza apoi amintiri dintre cele mai dragi si apreciate.

O petrecere de nunta reusita este aceea in care fiecare invitat se simte special. Distractia este garantata atunci cand si mirii sunt prezenti pe ringul de dans. Asta inseamna ca cei doi se simt foarte bine la propria sarbatoare si transmit voiosia tuturor celor din jur. Cand mirii se distreaza cot la cot cu invitatii lor, se creaza o atmosfera foarte placuta de buna dispozitie. Se intalnesc de multe ori miri care din timiditate prefera sa stea la masa si sa lase distractia pentru oaspeti. Este o situatie neplacuta care nu isi are locul la o petrecere de nunta. Este bine ca, pentru a nu transforma nunta intr-un eveniment plictisitor, mirii sa isi aleaga cu atentie trupa de cover.

formatie cover

Membrii unei trupe de cover nu sunt doar niste simpli solisti ci sunt artisti care stiu sa puna in aplicare unele idei care ajuta la desfasurarea unui spectacol de nunta fascinant, plin de buna dispozitie si de asemenea, ajuta mirii sa isi depaseasca unele momente de timiditate. Artistii din formatia de nunta stiu intotdeauna sa puna in valoare cele mai frumoase momente ale evenimentului si pot, prin repertoriul lor, sa sutina cel mai de calitate spectacol. Atunci cand ideile mirilor se potrivesc cu cele ale formatiei de cover, nunta este o petrecere foarte reusita.

formatie coveruri

Trupa de cover

Este o noutate pentru unii miri faptul ca ei sunt in centrul atentiei si sunt cooptati in spectacolul oferit de catre trupa de cover. Este un spectacol deosebit oferit in cinstea unor oameni deosebiti. Artistii din trupa de nunta vor fi mereu acolo, langa miri, lasandu-i sa savureze emotia si placerea de a fi vedete in propriul spectacol. Emotia, bucuria, iubirea, toate calitatile lor vor fi aratate in fata tuturor invitatilor. Cand mirii sunt prezenti pe ringul de dans, toata nunta vibreaza de veselie. Daca oamenii se distreaza, se creaza un schimb de energie pozitiva si buna dispozitie este garantata. De multe ori, mirii nu isi imagineaza importanta pe care o au in spectacolul trupei de cover.

Dans FLASH MOB la nunta Cheap Thrills (Sia)

Tot ceea ce formatia de cover prezinta la o nunta este in stransa legatura cu perechea principala a evenimentului. Tot specacolul este inchinat mirilor iar ei trebuie sa simta ca totul vibreaza asa cum isi doreste sufletul. Fiecare dans pe care mirii il executa in fata invitatilor, fiecare zambet si toate privirile de admiratie sunt rezultate mai mult sau mai putin directe ale muncii trupei de cover. Deoarece artistii simt muzica si stiu sa o puna in valoare asa incat sa primeze calitatea.

O nunta reusita este o nunta vesela. Acolo unde dragostea si bucuria se regasesc, acolo este si veselia. Alaturi de invitatii lor, mirii sunt partasi la o poveste minunata de iubire, la o sarbatoare a fericirii, purtata pe aripi de basm de frumusetea fascinanta a muzicii.

Share:
© 2018 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate.
SUNĂ ACUM
0722 179 782