Cum poți organiza o nuntă intimă în cinci etape?


Cum poți organiza o nuntă intimă în cinci etape

Din ce in ce mai multe cupluri aleg sa celebreze o nunta intima. O nunta la care doar prietenii apropiati si rudele pot asista. Si o nunta care se poate organiza foarte usor in doar cinci etape.

Fie din cauza dificultatilor financiare, a lipsei de timp sau din dorinte de simplitate, numerosi sunt cei care doresc o nunta intima, deci care aleg calitatea in fata cantitatii. Atunci cand vine vorba despre o nunta intima trebuie sa ai grija de cele mai mici detalii si sa mizezi totul pe emotie si personalizare. Si poti sa faci asta in doar cinci etape.

Determina numarul de invitati

Nuntile de mici dimensiuni, intime, urmeaza cel mai adesea, unele reguli tacite. Atunci cand vorbim despre o uniune mai intima, numarul de invitati nu ar trebui sa fie mai mare de 50.

Pentru a aborda lista de invitati va trebui sa definesti mai intai numarul maxim pe care doresti sa il inviti. Bugetul, cel mai adesea legat de alegerea acestui tip de nunta, va fi in acest caz, un element determinant.

Este important insa sa informezi invitatii cu privire la tipul de nunta la care vor asista. Va fi o nunta mai relaxanta si mai familiala. Sa organizezi o astfel de nunta intimista, implica unele sacrificii. Va trebui sa alegi cu grija invitatii si sa ai grija sa nu ranesti sau superi pe nimeni.

Alege spatiul potrivit

De numarul de invitati depinde si alegerea locului de receptie. Nu trebuie sa faci o lista definitiva, dar trebuie sa ai o idee aproximativa a numarului. O nunta mai mica sau mai mare, posibilitatile sunt infinite. Poti alege o gradina, un conac, un domeniu sau chiar o plaja!

Personalizeaza ceremonia

O nunta intima permite o personalizare mai reusita. Acest lucru este alimentat de relatiile stranse dintre invitati. Astfel ca, poti sa organizezi cea mai frumoasa ceremonie unde emotia va fi omniprezenta.

In ceea ce priveste muzica, nimic nu se compara cu o formatie de nunta pentru a ritma asa cum trebuie petrecerea.

Organizeaza un cocktail sau un bufet

Cocktail sau bufet, nuntile intime sunt cele care iti dau ocazia sa schimbi putin regulile si sa scapi putin de conventii. Un cocktail la cina sau un bufet sunt cele mai bune optiuni pe care le poti considera pentru cea mai importanta zi din viata ta.

Invitatii se vor servi ei singuri, cand vor dori asta si vor avea posibilitatea de a ocupa intreg spatiul de la locul de receptie si de manca in ritmul lor. Mai informal si mai avangardist, acest tip de petrecere seduce din ce in ce mai multa lume mai ales tinerii miri.

Pe de alta parte, varietatea este cel mai mare avantaj. Astfel ca invitatii, vor putea degusta de la mesele frumos decorate, tot felul de preparate- sushi, hamburger, stridii si alte aperitive mai originale.

Adapteaza unele detalii

Atunci cand organizezi o nunta mai intima, creativitatea ta va fi si ea solicitata. Poti sa te folosesti de imaginatie pentru a recrea spatii cu adevarat unice si inovatoare, cu ambiante diferite.

Te poti juca mai usor cu tot felul de culori si de teme intr-o maniera mai pronuntata.

In consecinta, inainte de a incepe cu decorul, ar fi foarte bine sa definesti stilul nuntii tale. Poti incepe cu invitatiile, un preambul pentru cea mai asteptata zi. Fiecare detaliu va trebui sa se inscrie intr-o tema comuna. Dar, daca ai nevoie de ajutor, poti cere ajutorul si unui wedding planner care te va sfatui si te va sustine foarte eficient.

Iar o nunta intima cu tematica este foarte usor de organizat. Ganditi-va la ce va reprezinta ca si cuplu, la gusturile si la personalitatea voastra si nu aveti cum sa dati gres.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Spectacol 100% Live !

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782