fbpx

Dansul mirilor – raspunsuri la cele mai frecvente intrebari


Dansul mirilor

Dansul mirilor – un prim dans care trebuie sa aiba succes indiferent daca este clasic sau original

Ceremonia s-a incheiat, ati spus cel mai frumos si mai sincer Da, v-ati unit in fata lui Dumnezeu, ati primit invitatii, pozele au fost facute si acum va bucurati de bufetul magnific… totusi este timpul pentru primul dans in calitate de sot si sotie… care este o etapa esentiala a serii.

Primul dans al mirilor? Un moment care trebuie sa fie magic si de neuitat, atat pentru tine, cat si pentru cei apropiati. Din acest motiv, este foarte important sa fie pregatit din timp.

A fi clasic sau original, asta este intrebarea

Iainte de a-ti alege muzica, trebuie sa definesti stilul de dans pe care urmeaza sa faci spectacol si sa tii cont de tema nuntii daca aceasta exista. Atentie daca optati pentru un dans modern si dinamic, planificati o tinuta de rezerva pentru coregrafie. Rochia ta de printesa nu ar trebui sa te impiedice sa faci un spectacol magnific pe ringul de dans.

Ai mai multe variante originale la dispozitie pentru primul dans in doi: un dans traditional (vals francez, tango, salsa, slow etc.) sau un dans mai modern (miscari ritmice: rap, street dance, jazz modern etc.). Nimic nu te impiedica sa le faci pe amandoua, adica sa incepi cu un dans lent si sa treci la o coregrafie plina de entuziasm, care sa-i incante pe invitati.

Tu si partenerul, puteti alege un dans pe o melodie rock care poate crea un magnific spectacol. Valsul este cel mai romantic si pot sa fie associate mai multe melodii frumoase. Sau mai puteti alege o melodie care sa aiba o semnificatie pentru voi.

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

Salsa, unul dintre cele mai senzuale dansuri latine, iti va pune soldurile in centrul atentiei si iti va exprima complicitatea  pe ringul de dans .

Poti sa pregatesti si o coregrafie originala alaturi de unii dintre cei dragi ca un flashmob, astfel incat toata lumea sa se poata intalni pe ringul de dans.

Nu ezitati deci sa puneti la punct o coregrafie cu martorii si domnisoarele de onoare si sa  propuneti un dans inedit. Nu uitati sa cereti profesionistilor- fotograf sau videograf sau anturajului sa surprinda aceste momente minunate pentru a imortaliza pentru totdeauna acest moment.

Unde trebuie sa aiba loc dansul mirilor?

Ai grija de decorul primului tau dans. Aceasta etapa deosebit de romantica a zilei nuntii tale merita un cadru pe masura. Asa ca nu ezitati sa-i invitati pe cei dragi sa vi se alature afara pentru o nunta care incepe cu un dans sub stele. Inchirierea unui cort va poate oferi, de asemenea, un cadru unic si exotic.

Daca gradina zonei tale de receptie are o sera frumoasa, indrazneste sa o amenajezi ca un ring de dans improvizat pentru timpul dansului nuntii tale.

Sau, poti sa alegi ca dansul mirilor sa aiba loc la interior si sa te folosesti de gheata carbonica pentru cel mai magic moment. Tunul cu baloane cu sapun este o alta alegere buna, este ca si cum ati dansa sub o ploaie de bule.

Baloanele de sapun nu sunt preferatele tale? Exista si alte optiuni! Poti alege astfel confetti colorate sau tunuri cu petale de trandafir care pot sa fie declansate de invitatii tai si care te vor inconjura cu decoratiuni zburatoare sublime in timpul dansului tau.

O alta intrebare – DJ sau trupa cover? Care este ambianta pe care o doresti pentru petrecere? Trupa de cover este cea care confera o imagine mai rafinata, mai autentica si mai intima si DJ-ul are avantajul de a avea un repertoriu infinit.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Spectacol 100% Live !

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782