alegerea locatiei de nunta

alegerea locatiei de nunta

Nunta este un eveniment de neuitat, in viata fiecarui indragostit. Acest eveniment trebuie sa fie memorabil atat pentru miri, cat si pentru familie si ceilalti invitati. Dupa organizarea bugetului si inaintea alegerii rochiei de mireasa sau a tematicii de nunta, este foarte important sa optezi pentru locatia de nunta.

Daca in celelalte orase ale Romaniei optiunile sunt limitate, nu acelasi lucru se intampla si in Bucuresti, unde bugetul si numarul de invitati stabilesc limita. Altfel spus, vei gasi o multime de locatii ale caror sali de evenimente sunt intre 80, 100 si 300 de invitati. Inainte de a merge la “vanatoare” de locatii este foarte important sa faci o lista preliminara de invitati, astfel incat sa ai un numar estimativ de persoane. Abia apoi poti incepe cautarile.

Alege un cadru dragut pentru tine si pentru invitatii tai

Nu este intotdeauna usor sa gasesti un loc ideal pentru desfasurarea nuntii. Inainte de pandemie asteptai pana la 2 ani sa iti rezervi locatia, acum lucrurile sunt incerte, desi vara si toamna restrictiile sunt ridicate. Sunt inca foarte multe cupluri care trebuiau sa se casatoreasca in 2020 si au fost reprogramati in foarte multe randuri. Acelasi lucru se intampla si cu reprogramarea succesiva la formatie nunta sau videograf nunta.

Alegerea meniului de nunta potrivit este la fel de important. Daca preferi sa ai o nunta fastuoasa, atunci un meniu de nunta sofisticat este tot ce ai nevoie. Daca preferi ca toti invitatii sa stie ce au in farfurie, atunci e mai bine sa optezi pentru meniul traditional, cu sarmalute si mamaliguta, aspic, salam de Sibiu, salata de icre si de vinete etc. Este important sa stii ce preparate sunt asigurate in meniu, daca sunt adaptabile, in special in cazul persoanelor vegetariene sau cu intolerante alimentare.

Aranjarea salii si decorarea ei

Este un alt element important de care sa tii cont. Desi restaurantele incearca sa faca pe plac tuturor mirilor, sunt situatii sau tematici care ii depasesc, fapt pentru care iti recomanda binevoitor fie sa apelezi la wedding planner cu experienta, fie sa optezi pentru un alt restaurant. Aranjarea meselor si a scaunelor va tine cont de suprafata si forma salii, dar si de photo corner, candy bar sau numarul total de invitati. De aceea, este foarte important sa alegi o sala spatioasa, care sa permita loc suficient pentru ringul de dans.

Dupa ce ti-ai ales cum va fi organizata sala, trebuie sa te gandesti si la tematica si la felul in care aceasta va fi decoarata. Pentru a fi estetica, atat pentru miri, cat si pentru invitati, poti opta pentru petale de flori pe podea, in cazul in care iti doresti o nota romantica, precum si pentru lampioane din hartie pe alee, care sa dea un aspect feeric si pentru baloane pentru placerea copiilor care participa la nunta.

Este important ca ringul de dans sa fie amplasat in centru, pentru ca orice moment al nuntii sa fie vizibil pentru miri, ospatari, orchestra si fotograf. Se recomanda ca ringul de dans sa fie placat cu parchet sau gresie, astfel incat sa nu se produca accidente. Iar ca muzica sa nu aiba ecou, mult mai potrivit ar fi daca sala de evenimente ar avea mocheta pe jos.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Spectacol 100% Live !

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Author

Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover si formatie nunta potrivita pentru evenimentul important din viata ta. Ziua evenimentului tau se apropie si esti in cautarea unei trupe potrivita? Suna acum la +40 722 179 782 sau trimite-ne un mail la adresa office@dotbooking.ro. Iti vom raspunde de indata!