fbpx

De ce trebuie sa avem muzica live la evenimentele corporate?

Formatie nunta

De ce trebuie sa avem muzica live pentru petrecerile cu colegii de la locul de munca

Angajatorul ca sa aibe parte de aprecieri la locul de munca va solicita la sfarsit de an o petrecere cu toti angajatii. Tematica petrecerii va fi una clasica, in care sa poata sa multumeasca toti angajatii. Pentru a avea parte de o petrecere cat mai frumoasa si cu multa distractie este necesar de un band special creat pentru a petrece impreuna cu dumneavoastra si care sa stie sa intretina o atmosfera placuta. O petrecere intotdeauna va fi mai frumoasa cu o muzica 100% live.

Urmareste-ne si pe YouTube

YouTube video

Verifica disponibilitatea

Un Band cu muzica live iti va oferi o petrecere de neuitat

Muzica live intotdeauna ii va distra altfel pe cei invitati, cu ajutorul ei distractia va fi inedit de frumoasa. Distractia incepe odata cu muzica, ea fiind cea care intretine atmsofera si care da startul petrecerii. Atmosfera creata de muzica dar si de atitudinea Band-ului va ajuta ca invitatii sa fie cat mai prezenti pe ringul de dans. Atmosfera fiind una placuta si atitudinea invitatiilor va fi pe masura.

Cele mai frumoase petreceri se realizeaza intr-un local spatios, frumos amenajat, cu mancare si muzica buna. Muzica live va infrumuseta si mai mult petrecerea. Intotdeaua trebuie sa incercam sa facem cele mai bune alegeri pentru ca ele duc la infrumusetarea evenimentului. Amintirea acelei petreceri va putea fi extrem de frumoasa cu o muzica de calitate.

Formatie nunta

Formatie ce ofera spectacol 100% Live !

Fiecare membru din cei 6 muzicieni din Band detine un cumul de experienta, sunt extrem de talentati inclusiv solista Nicoleta Oancea, ea este o fosta concurenta de la emisiunea Vocea Romaniei in anul 2018, mai exact ea era in echipa lui Andra.  Pentru a va forma o parere despre toata munca noastra, va invitam sa va uitati la clipurile postate pe site-ul nostru dar si la genurile de muzica disponibile.

Playlist-ul nostru este gandit sa acopere fiecare gen de muzica, atat muzica usoara dar si de petrecere sau traditionala, in functie de dorinta fiecarui client. Veti gasi pe site toate genurile de muzica, ca sa alegeti care este repertoriul si care sunt genurile de muzica care va avantajeaza. Experienta noastra este vasta dar si serioziatatea este de neegalat. Noi va asiguram un show de neuitat si cu invitati fericiti pentru distractia de care au avut parte la eveniment.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.
 

Distribuie

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782