Decor de nunta – cele mai frumoase combinatii de culori


Decor de nunta

Daca ai ales pentru nunta ta cel mai frumos decor de nunta, colorat, in acord cu tema nuntii, va trebui mai intai, sa gasesti cele mai frumoase combinatii de culori. Iata cateva dintre ele in acest articol!

O tema a nuntii poate sa aiba drept element central un obiect, un film, o referinta culturala sau istorica, dar poate sa fie vorba foarte bine si despre o tema a nuntii in raport cu una, doua sau trei culori.

Fie ca iti place albastrul, galbenul sau verdele sau indiferent de preferintele tale, iata care sunt cele mai frumoase combinatii de culori pentru un decor de nunta. In acest fel, vei reusi nu numai sa asociezi culoarea preferata cea mai buna gama de tonalitati, ci sa eviti orice tip de greseala, de gust, mai ales.

Cu albastru

Iti doresti un decor de nunta in nuante care merg foarte bine cu cea de albastru? Alege in acest caz, pentru albastru, profunzimea nuantei de albastru Klein, pe care o poti asocia cu cea de roz fuchsia pentru un decor in nuante de albastru si de roz care iese din tiparele clasice de decor.

Cu aceste nuante, mai ales daca le alegi inchise, vei obtine cel mai modern si mai percutant decor, in acord cu vointa ta de a reinnoi codurile nuntii. Albastrul, in nuanta sa de albstru ciel, merge foarte bine si cu galbenul mustar sau cu portocaliul. Pentru cel mai dulce si mai sofisticat decor poti alege cel mai frumos duo, de albastru si de gri.

Cu rosu

Asocierea de rosu si de roz este cea mai frumoasa! Este un duo de culori foarte interesant si foarte neobisnuit, perfect in cadrul unei receptii de nunta. Cele doua tonalitati, fiind foarte apropiate unele de altele, vor veni cu un plus de dinamism pentru spatiul decorat.

Poti alege nuante mai puternice sau poti alege un roz prafuit care sa mearga cu un rosu, de ce nu. Intr-un spirit mai clasic, poti alege combinatia de bej cu rosu. Vei obtine cel mai simplu decor astfel, sic si festiv in acelasi timp.

Cu galben

Poti sa te bazezi pe paleta de nuante de galben sau de portocaliu si de unele nuante de verde pentru a obtine un decor plin de prospetime. Galbenul poate sa fie asociat si cu nuanta de violet parma in cadrul unui decor de nunta. Are drept efect indulcirea nuantei de galben si ii poate conferi un caracter mai original fata de clasica asociere de galben- albastru.

In ceea ce priveste nuantele de galben mustar, acesta arata cel mai bine alaturi de portocaliu caramiziu sau albastru profund. Dar se poate miza si pe un plus de dulceata sau delicatete prin intermediul nuantei de roz.

Cu verde

Daca ai ales sa mizezi pe unele plante in cadrul decorului tau, cu siguranta ca te intrebi cu ce nuante se potriveste nuanta de verde. Rosul bordo este cel mai potrivit mai ales pentru nuntile de toamna sau de iarna.

Poti sa te distrezi cu nuanta de verde sub toate formele sale, asociind verde maslina, verde menta sau verde care da inspre gri. Asocierea de verde maslina si verde pastel face minuni.

Portocaliu si gri

O asociere de culori foarte in voga si foarte sic. Neutralitatea si sobrietatea nuantei de gri asociata cu latura plina de vitamina si exotica a portocaliului este o asociere mai mult decat fericita si un duo de culori castigator pentru un decor de nunta.

Mov, verde si maro – trei nuante bucolice

Vei obtine cel mai frumos stil de decor campenesc, amestecand aceste trei tonalitati prin intermediul unor elemente de decor naturale.

Decor de nunta

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Spectacol 100% Live !

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782