Este bine daca va ploua la nunta voastra!


Cerul acoperit de nori in vacanta sau in orice alta zi este o sursa de bucurie pentru numeroase natiuni. Dar, nu si pentru ziua nuntii!

Ploaia este un simbol universal al fecunditatii, al unei schimbari in mai bine sau al prosperitatii. Ploaia spala tot ce este rau, hraneste pamantul si pune in miscare semintele.

In traditiile pagane era important sa se arate noua familie soarelui, vantului si ploii pentru ca natura si zeii sa recunoasca uniunea. Nuntile aveau loc vara si toamna, in momentul recoltelor deci ploaia era fara doar si poate un semn foarte bun.

Si totusi, exista unele locuri unde se crede ca cerul varsa lacrimi odata cu mireasa. Altii cred insa ca este vorba despre ultilmele lacrimi pe care le va varsa mireasa.

Ploaia in ziua nuntii este insa un semn foarte bun, deoarece inseamna ca veti avea copii. Aceasta credinta este nascuta din faptul ca ploaia este cea care va stropi pamantul si favorizeaza fertilitatea, permitand plantelor si vegetatiei sa creasca.

Ploaia la nunta poarta noroc deoarece inseamna si purificarea de momentele dificile sau de tristetea din trecut. Unele culturi cred asta deoarece ploaia este cea care elimina poluarea sau murdaria.

De asemenea, ploaia la nunta inseamna ca veti avea o casnicie durabila. Dupa cum bine stiti, un nod care este umed, ud este mai greu de desfacut. Deci atunci cand va untii destinele intr-o zi cu ploaie, faceti un “nod” si casatoria va fi mai greu de “desfacut”.

In plus, ploaia inseamna si un nou inceput. Ploaia poarta noroc in ziua nuntii deoarece inseamna ca poti scapa de amintirile sau evenimentele neplacute si ca vei deschide un nou capitol din viata ta.

Stii cu siguranta senzatia de prospetime dupa ploaie exact dupa ce soarele incepe sa se vada de dupa nori? Aceasta senzatie de “noua zi” sta la baza acestei credinte. Casatoria chiar va insemna debutul unei noi vieti, al unei noi povesti.

Iata alte superstitii in functie de tipul de ploaie:

  • O ploaie lejera- numeroase evenimente agreabile in noua familie.
  • O ploaie scurta si apoi curcubeu- nu este doar un lucru formidabil pentru fotograf, ci si o promisiune de prosperitate.
  • Precipitatii cu soare- bucurie, zambete, facilitate in relatii.
  • Daca a plouat cu o zi inainte de nunta, acest lucru inseamna ca vei avea parte de o relatie tandra unde iubirea va fi omniprezenta.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782