Idei cadouri logodna


Idei cadouri logodna

Logodna, cel mai frumos moment de pana atunci a doi indragostiti. E momentul in care, el isi face curaj si marturiseste ca doreste sa isi petreaca restul zilelor cu aleasa sa. In cinstea acestui eveniment se organizeaza o petrecere, la care se pastreaza vechea noastra traditie a cerutului fetei de la parinti. Ca la orice petrecere vorbim de distractie si mici cadouri. Nu trebuie sa alegem cele mai pompoase si sofisticate cadouri, pastreaza-le pentru nunta. Mai jos iti voi dezvalui cateva idei de cadouri pentru logodna.

Un plan de organizare a nuntii! Ce presupune?

Ei bine, pentru un cuplu, toate detaliile care alcatuiesc nunta pot cauza dureri de cap si nervi inutili. Poti salva tu aceasta situatie daruind o agenda in care poti chiar tu se te ocupi de cateva detalii pentru eveniment. Mare atentie insa la cuplu. Trebuie sa ii cunosti foarte bine pentru a le satisface in intregime dorintele. S-ar putea sa ai de a face cu o mireasa care doreste sa organizeze o nunta perfecta de una singura, accentul sau fiind pus absolut pe fiecare detaliu.

Pentru cea de-a doua idee am ales un album foto

Il poti darui gol pentru ca viitorii miri sa il umple cu pozele de la petrecerea de la logodna si de la nunta. Daca esti foarte apropiat cuplului poti adauga tu poze cu cei doi, poze vechi chiar de cand erau mici copii. Poti crea o cronologie a relatiei celor doi de la prima poza de cand formeaza un cuplu pana la ultima.

Fiind totusi la o petrecere, sampania trebuie sa curga! In ce?

In cele doua pahare de sampanie inscriptionate cu numele cuplului, pe care tu le vei duce cadou. Este un cadou estetic, destul de elegant si potrivit ocaziei noastre.

Nelipsitele cadouri personalizate, ne vin in ajutor si de aceasta data. Poti opta pentru doua tricouri cu mesaje amuzante pentru cei doi, sau doua cani. Ca o mica idee pentru cele doua cani iti sugerez ca pe cana lui sa fie pus desenul unei mustati iar pe cana ei poti inscriptiona niste buze. Cu aceste cadouri imbini utilul cu placutul. De asemenea, faptul ca ai ales un cadou amuzant confera incredere pentru pasul ce ii asteapta.

Rasfata-i pe cei doi trimitandu-i impreuna la SPA

Un masaj relaxant, urmat de sauna purificatoare si destindere in jacuzzi este tot ceea ce au nevoie cei doi indragostiti. Tot stresul si toate energiile negative vor fii lasate acolo, iar in cele din urma, cei doi vor fii pregatiti de marele pas.

Ultima dar nu cea din urma idee, este sa mergeti impreuna intr-un grup mare de prieteni la schi sau snowboard. Distrati-va impreuna si profitati de aceasta perioada minunata a vietii. Ce doi isi vor aminti acest cadou, cu drag, indiferent de cati ani vor trece peste casnicia lor.

Dupa cum observi, nu e nevoie de niste cadouri sofisticate pentru a crea atmosfera. Tot ce ai nevoie este un strop de dragoste si prietenie adevarata pentru a oferi cele mai dragi amintiri ale dragostei adevarate.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Spectacol 100% Live !

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782