fbpx

Nunta 2022 – tendinte principale


Nunta 2022

Nunta este o institutie care nu se va demoda niciodata. Nu e deci de mirare ca tendintele se deseneaza an dupa an. Deci la fel, ca in fiecare an, nuntile vin cu lotul lor de noutati si de tendinte.

O nunta intimista

De ceva ani incoace, fenomenul de slow life ia ampoloare. Iar criza sanitara este cea care a intarit ideea de a se recentra pe esential si pe prioritati. Sa fii invitat la o nunta este de acum inainte asimilat unui privilegiu rezervat unui cerc redus de amici foarte apropiati si membri ai familiei.

Un decor de nunta sic, natural si minimalist. Decorurile pentru nunti in anul 2022 sunt lejere si foarte ingrijite. Fastul lasa loc la finete,la subtilitate sau la armonie. Decorurile sunt cele mai sic si minimaliste, in acord cu cadrul natural si ambinta locului de receptie.

Materialele naturale, elementele decorative din lemn, plantele si florile proaspete sunt cele mai frumoase atunci cand vine vorba despre decor.

Nuntile outdoor

Ceremonia de nunta are nevoie de natura pentru cel mai frumos cadru. Iar ceremoniile de nunta in aer liber sunt din ce in ce mai in voga. Indragostitii viseaza sa isi spuna Da pe nisipul fin de la mare, intr-o gradina plina cu flori, in inima unei paduri salbatice…

Nuntile eco-friendly

Toata lumea incearca deja sa treaca la green. Si nuntile nu scapa nici ele de la regula. Si viitorii miri sunt din ce in ce mai interesati de o nunta eco responsabila. Este vorba deci despre o nunta gandita pentru o dezvoltare durabila. Invitatii din hartie reciclabila, un decor DIY, facut in casa, cadouri pentru invitati cu tema naturii…

Tema naturala este si ea foarte in voga, inscriindu-se in tendinta eco-friendly sau a nuntilor boeme, campenesti sau rustice. Decoratiunile de nunta au deci cele mai frumoase flori, culori de toamna, decoratiuni din materiale naturale sau lumanari luminoase.

Vintage si retro

Tendintele modei ne-au aratat clar ca anul acesta, este perioada de glorie a anilor vintage! Anii 60, 70, 80 si 90, sunt in mod constant revizuiti si modernizati pentru a ne oferi piese actuale realizate cu un strop de nostalgie in cea ce priveste moda. Si aceasta pasiune pentru retro nu se opreste la moda si la alegerile rochiilor noastre de mireasa. Nu, chiar si decorul vintage devine o necesitate la nunti. Retro, sic pentru o atmosfera mai autentica si confortabila. O intoarcere la valori profunde intr-un fel. Pentru a vedea asta, trebuie doar sa te uiti la revistele de nunta si la sublimul decor de nunta inspirandu-se din alte decenii!

Foodtruck

O alternativa distractiva si originala la masa traditionala de nunta, foodtruck-ul de nunta s-a impus peste tot in modurile noastre de consum. Si daca ti s-a parut prea relaxant sa fie invitat la nunti, gandeste-te din nou! Dimpotriva, varianta foodtruck este cu adevarat la moda. Cu posibile alegeri de meniuri si diverse specialitati, ramane la latitudinea fiecaruia sa-si aleaga formula foodtruck si sa o adapteze tematicii nuntii. O solutie mai economica decat catering-ul traditional, dar care nu scade in niciun fel calitatea serviciilor oferite. Pentru ca da, chiar si cu foodtruckuri, poti oferi meniuri gourmet invitatilor tai! Un spirit festiv si convivial minunat!

Candy Bar

Cu o multitudine de bomboane colorate si dulciuri si produse de patiserie de tot felul, Candy Barul este divertismentul de nunta la care se asteapta toti invitatii. Intre incantare si curiozitate, toata lumea se apropie pentru a devora cu privirea toate dulciurile care se potrivesc perfect cu decorul nuntii.

Viata in roz pentru nunta

Pentru a fi in tendinte, nuntile din 2022 trebuie sa aiba cateva detalii roz. Iar nuantele de roz pudrat pot sa fie foarte usor de integrat in decorul nuntii.

Se pare ca tendintele sunt marcate mai ales de autenticitate si simplitate. Mirii sunt ei insisi si isi exprima personalitate, acest lucru asigurand reusita nuntii.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Formatie nunta !

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea

 

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782