Nunta in 2023 – cand poti incepe pregatirile?


Wedding Planner

Numerosi sunt viitorii miri care sunt mereu tachinati de catre familie sau de catre cei apropiati din cauza faptului ca incep cu pregatirile de nunta prea repede, cu cateva luni inainte, chiar ani.

Dar, faci foarte bine atunci cand vrei sa organizezi nunta din timp. Asta, din mai multe motive. Sa organizezi nunta nu este un proces usor, linistit, unde totul merge exact asa cum vrei sau cum ti-ai imaginat. Deci de ce este bine sa incepi cat mai repede cu putinta pregatirile? Vei afla in cele ce urmeaza.

Poti alege locul de receptie pe care il vrei

Prima etapa in organizarea nuntii este cautarea unui restaurant, a unui loc pentru receptie. Dar, daca ai inceput deja cautarea locului ideal, cu siguranta ca ai vazut deja ca multe date sunt deja luate si ca datele care au ramas sunt deja foarte scumpe.

Ideal ar fi sa alegi un restaurant macar cu un an, un an si jumatate inainte de nunta. Datele cele mai luate sunt din luna septembrie si iunie, de obicei. Alegerea locului pentru receptie este deci lucrul care va da tonul atunci cand vine vorba despre organizarea nuntii. Dupa ce aceasta etapa a fot validata, ai facut deja foarte mult din organizarea nuntii.

Trebuie sa ai timp pentru a face cele mai bune alegeri. La fel ca in orice alt sector influentat de moda sau de tendinte, nunta nu scapa nici ea de la regula. Daca vrei sa organizezi nunta in 2023, trebuie sa studiezi nuntile din anul 2021. Vei petrece timp pe Pinterest sau Instagram pentru a vedea care sunt tendintele in materie de rochii de mireasa sau tendintele in materie de decor.

Dar, poti sa gestionezi in acelasi timp si bugetul asa cum trebuie. Chiar daca anticipezi un buget, cheltuielile se pot acumula foarte repede. Si daca vei lasa totul in ultimul moment poate vei plati dublu fata de ce ai anticipat. Si cu siguranta ca nu vrei asta!

Daca vei incepe din timp, vei reusi sa iti etalezi cheltuielile, va fi mai simplu sa gestionezi bugetul gratie unui retroplanning si sa anticipezi si cheltuielile ce vor veni.

De asemenea, daca vei incepe din timp cu pregatirile pentru nunta, chiar vei avea de unde alege. Imagineaza-ti dezamagirea cand vei afla ca fotograful sau videograful la care visezi de foarte multa vreme nu va fi disponibil pentru nunta ta…

Cu cat incepi mai repede rezervarile mai ales pentru sala, muzica, foto si video, cu atat mai mult vei avea de unde alege si vei fi sigur ca persoanele sau locurile pe care le doresti vor fi disponibile.

Wedding Planner

Marele plus care face diferenta: un Wedding Planner

Daca doresti sa economisesti timp si sa experimentezi pregatiri linistite, nu ezita sa apelezi la un wedding-planner pentru a organiza nunta si a economisi si timp pretios!

Avantajele sale?

Agenda lui grozava: dupa o prima intalnire, wedding-planner-ul tau iti va putea oferi o selectie de furnizori de servicii care se vor potrivi cu dorintele tale, stilul tau dar mai ales bugetul tau.
Vei economisi mult timp: nu va trebui sa petreci seri si weekenduri intregi parcurgand tone de site-uri web, comparand preturi si cautand recenzii pozitive pe care nu le gasesti intotdeauna.

Experienta sa: organizatorul tau de nunti are experienta, cunoaste lumea nuntii pe de rost, codurile, obiceiurile, traditiile si toti furnizorii de servicii care fac parte din ea.

Cand mergi sa descoperi o lume necunoscuta si foarte variata, el o stie deja pe de rost. El este cel mai bun dirijor de care ai nevoie si este mult mai buna decat toate blogurile si site-urile de nunta la care mergi pentru informatii adesea contradictorii… Wedding-plannerul va putea sa raspunda la toate intrebarile, indoielile, indeciziile si sa te ghideze pe parcursul pregatirilor.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Spectacol 100% Live !

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782