Organizarea nuntii, sfaturi si solutii esentiale


organizare nunta

Logodna a avut loc, inelul de logodna este deja pe deget, a venit deci momentul sa va concentrati asupra organizarii nuntii. De unde puteti incepe? Iata cateva sfaturi si solutii esentiale.

Gaseste inspiratia si fixeaza anumite prioritati

Internetul este cea mai buna sursa de informatii si idei creative prin excelenta. Poti vizita insa si targurile de nunti sau sa rasfoiesti si revistele de nunta pentru a-ti face o idee cu privire la lucrurile pe care trebuie sa le rezolvi si la cum ar trebui sa arate nunta ta. Te poti gandi impreuna cu partenerul care sunt cele mai importante lucruri pentru voi si sa stabiliti teme generala a nuntii.

Fixeaza bugetul

Nu cheltui prea mult atata timp cat nu ai fixat un buget realist. Este o greseala destul de frecventa sa uiti de toate micile detalii, care costa si ele, totusi. Daca resursele tale sunt nelimitate, ar fi bine sa definesti care ar fi bugetul de respectat, sa repartizezi cheltuielile pe categorii si sa aloci la fiecare o suma, dar sa nu depasesti niciuna dintre ele.

In functie de importanta fiecarei categorii – locul ceremoniei, formatia de nunta, decor, invitatii, etc, vei avea o abordare generala asupra posibilitatilor ce ti se ofera.

Decide care este stilul nuntii

Ia in considerare alegerea unui fir comun pentru a crea o atmosfera in ziua nuntii.

Pentru a gasi inspiratie, idei de decor, poti arunca o privire pe Pinterest, pentru a gasi cele mai bune idei.

In acest moment, nuntile de epoca sunt la moda! Deci de ce sa nu optezi pentru un anunt retro , un decor de moda veche si o sosire intr-un vehicul de epoca  ?

Aparitia cuplului la petrecere sau ceremonie da tonul si da imediat starea de spirit, este si prima impresie pe care o vor avea invitatii tai despre nunta ta. Deci, ce poate fi mai bun decat o nota de originalitate?

Si pentru a ramane in tema, invitati-i pe cei dragi care doresc sa vina si ei intr- o masina de epoca, pentru o petrecere 100% vintage!

YouTube video
 

Urmareste-ne si pe YouTube

Dupa ce ai stabilit bugetul si detaliile organizarii sunt terminate, va trebui sa stabilesti si data pentru a discuta mai apoi cu furnizorii – fotograf si videograf de nunta, formatie nunti si decorator pentru a fi siguri ca pot sa fie alaturi de voi in cea mai importanta zi din viata voastra.

Accepta sa primesti ajutor

Chiar daca este cea mai importanta zi din viata ta si a partenerului tau, familia si prietenii apropiati vor fi cu siguranta de acord sa te ajute. Obtinand ajutorul persoanelor in care ai incredere, poti sa fii sigura ca lucrurile se vor desfasura exact asa cum iti doresti.

Ajutorul unui wedding planner, partial sau total, este esential. Pentru a gestiona toate festivitatile, a delega logistica evenimentului tau sau pur si simplu a primi niste sfaturi, experienta si talentul acestor profesionisti pot face toata diferenta!

Fii cat mai selectiva cu lista de invitati

Este foarte important sa ai o lista cat mai bine selectata si triata inca de la inceput. In acest fel vei sti ce sala de receptie este cea mai potrivita in functie de numarul de invitati.

Asigura-te ca dispui si de un Plan B

Chiar daca nu vrei sa crezi asta, unele lucruri poate nu vor merge exact asa cum ai planuit. Acest lucru se poate intampla din cauza invitatilor care nu mai vin si a meniurilor in plus cu care ramai, a ploii…. Deci ai nevoie de unele alternative pentru fiecare scenariu care ar putea merge rau.

Rezerva cel mai bun videograf nunta si cel mai bun fotograf

Albumul de nunta este cel care te va ajuta sa te bucuri de cele mai scumpe si mai dragi amintiri, deci nu ar trebui sa subestimezi importanta unui fotograf sau a unui videograf.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Spectacol 100% Live !

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782