fbpx

Planificare nunta – cum poti alege data nuntii in cateva etape?

cum poti alege data nuntii

Dupa ce inelul a fost daruit si intrebarea pusa, incepe numaratoarea inversa. Inainte insa de a te gandi la rochia de mireasa sau la sala pe care o vei alege pentru receptie, cel mai important este sa alegi prima data data nuntii.

Data nuntii este cel mai important detaliu de care sa tii cont. Trebuie sa alegi o data libera, trebuie sa alegi o data cand va fi cald sau o data cand toata lumea este disponibila… deci este un lucru care se poate transforma foarte repede intr-un adevarat cosmar.

cum poti alege data nuntii

Alege o data cheie

Daca agenda ta si a celor apropiati o permite, alege cu partenerul o data cheie in raport cu relatia voastra. Adica primul « te iubesc », prima intalnire, primul sarut si asa mai departe.

Daca esti genul mai superstios, alege o data care sa poarte noroc sau care sa simbolizeze ceva. Mai ramane de stabilit daca sala este libera, daca la primarie se poate organiza ceremonia civila si daca biserica este si ea libera.

Tine cont si de anotimp. Chiar daca datele simbolice sunt foarte importante, trebuie sa tii cont si de antotimp. Primavara si vara sunt anotimpurile preferate de catre viitorii soti deoarece timpul este foarte frumos, dar si pentru ca sunt posibile si ceremoniile in aer liber.

Dar in acelasi timp, aceste perioade ale anului sunt supraaglomerate. Deci sa fixezi din timp o data, chiar cu un an inainte este esential. Deci toamna si iarna sunt mai lejere si poti gasi mai usor loc pe data dorita.

In mod evident, cea mai buna zi este sambata deoarece invitatii pot petrece pana tarziu. Dar in acelasi timp este si cea mai solicitata zi. Dar mai nou, incep sa fie foarte populare si nuntile de vineri sau de duminica.

Defineste un buget

Este cel mai important lucru. Bugetul este determinant, din pacate. Vara, chiar daca este cea mai populara si cea mai solicitata perioada, ramane si cea mai scumpa. Dar nuntile din septembrie si octombrie incep sa fie si ele din ce mai populare. Sunt optiuni deci de care sa tii cont din ce in ce mai populare si mai apreciate. Ambianta calduroasa si autentica garantata.

Organizarea este cea mai importanta. O nunta necesita o organizare de cel putin un an. Deci dupa ce ai ales data, trebuie sa prevezi foarte mult timp pentru organizare pentru ca totul sa iasa asa cum trebuie.

Formatie nunti Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Photo Credit pixabay.com

Distribuie

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782