muzica la nunta

muzica la nunta

Nunta este un moment unic din viata fiecarui cuplu si cei doi parteneri trebuie sa faca in asa fel incat fiecare moment sa fie de neuitat si fiecare prestatie sa fie perfecta. Alegerea muzicii este deci un lucru extrem de important si el.

Ziua nuntii este o zi foarte speciala pentru foarte multe cupluri si este foarte important sa o celebrezi asa cum trebuie. Si in timpul petrecerii sau al anumitor momente importante, nimic nu poate inlocui farmecul si ambianta care sunt aduse de o formatie de nunta sau un profesionist. Sunt cei care vor anima ringul de dans si vor mentine cea mai placuta ambianta.

Uneori este destul de dificil sa faci cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre muzica la nunta deoarece oferta este din ce in ce mai diversificata. Iata deci cateva repere de care sa tii cont, care te vor ghida sa faci cele mai bune alegeri.

Urmareste-ne si pe YouTube
 

YouTube video
Verifica disponibilitatea
Ce muzica aleg pentru nunta? In general, este primul lucru care ne vine in gand atunci cand ne gandim la trupa de cover sau la un profesionist. Acest lucru este insa in stransa legatura cu tema nuntii sau cu stilul sau. Ai o nunta mai intima, doar cu familia sau o petrecere cu foarte multi invitati? Ai o nunta tematica? Aceste intrebari te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri.

Cel mai bine ar fi insa sa alegi mai multe stiluri de muzica si melodii din generatii diferite care sa fie pe placul tuturor.

Muzica live va fi mereu mult mai antrenanta pentru unii fata de un profesionsit care pune melodiile unele dupa altele pentru ca invitatii sa danseze. O formatie va nuanta lejer fiecare melodie si adauga un plus de ambianta fiecarui moment.

O trupa de cover este o alegere mai sic si mai conviviala. Dar, va trebui sa ai grija sa faci cea mai buna alegere pentru ca, in functie de asteptari, grupul pe care il alegi poate sa aiba caracteristici diferite.

Pentru a evita orice neprevazut, cel mai bine ar fi sa alegi impreuna cu trupa de cover sau cu un profesionist care va pune muzica melodiile pe care vrei sa le auzi. Melodiile trebuie sa fie adaptate pentru orice moment al nuntii. Important este ca invitatii sa sa poata sa simta ambianta calduroasa si plina de emotii.

Pe langa faptul ca nunta este un moment exceptional din viata celor doi miri, este un moment foarte frumos si pentru familie si apropiati. Mai multe persoane vor avea ocazia sa se cunoasca, deci la inceput muzica ar trebui sa fie mai calma, mai linsitita, gen jazz, de exemplu. Se pot relaxa inainte de a lua cu asalt ringul de dans.

Trupa Cover

Melodia pentru dansul mirilor este si ea una foarte importanta. Trebuie sa marcheze alchimia dintre cei doi, sa spuna povestea lor si sa transmita emotii.

Mai apoi se pot alege mai multe stiluri de muzica din anii diferiti, mai multe hituri pe care toata lumea se va distra.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Show-uri 100% Live

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Author

Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover si formatie nunta potrivita pentru evenimentul important din viata ta. Ziua evenimentului tau se apropie si esti in cautarea unei trupe potrivita? Suna acum la +40 722 179 782 sau trimite-ne un mail la adresa office@dotbooking.ro. Iti vom raspunde de indata!