fbpx

Sfaturi pentru Nunta

Sfaturi pentru Nunta

Sfaturi pentru Nunta

Casatoria este unul dintre cele mai importante momente din viata unui om. Nu este deloc usor sa faci acest pas si nici sa te pregatesti pentru aceasta noua etapa. Sunt multe aspecte de care trebuie sa ti cont, este nevoie sa acorzi suficient timp pentru fiecare detaliu in parte: de la a studia cele mai bune oferte pe care le poti gasi pe piata pentru ceea ce ai nevoie si pana la a avea grija de starea ta si de felul in care arati pentru a fi in forma in ziua mult asteptata.

Mancarea, bautura si muzica sunt cele mai importante aspecte. Rochia, costumul, florile si verighetele sunt doar detalii care sunt importante doar pentru tine, probabil ca dupa terminarea nuntii nimeni nu-si va mai aduce aminte de acestea.

1. Invitatii

Nu trebuie sa incepi organizarile pana cand nu stabilesti cu exactitate numarul de persoane pe care urmeaza sa le inviti si stilul nuntii. Va trebui sa faci o lista cu numele tuturor persoanelor care doresti sa-ti fie alaturi, iar apoi trebuie sa le dai posibilitatea si parintilor, socrilor si nasilor sa faca acest lucru.

Puneti listele cap la cap si decideti care este numarul final de persoane la care vei trimite invitatii. Abia dupa, poti decide locatia si incepe restul pregatirilor.

2. Tematica nuntii

Un eveniment care are o tematica devine mai interesant, frumos si memorabil. Aceasta trebuie sa se potriveasca cu felul tau si al partenerului de a fi. Poti alege de la teme colorate, de film, calatorii, flori si multe altele.

3. Locatia

Asa cum am spus si mai sus, atunci cand alegi locatia trebuie sa ti cont de numarul de invitati. Ringul de dans trebuie sa fie pozitionat pentru ca toti invitatii sa aiba o vizibilitate buna. Lumina si culorile sunt foarte importante, acestea influenteaza luminozitatea si paleta de culori a fotografiilor si a filmarii.

Daca-ti doresti candy bar sau un colt foto trebuie sa te asiguri ca este destul spatiu pentru acesta. In plus, trebuie sa discuti cu managerul restaurantului pentru a avea siguranta ca tu si invitatii veti fi seriviti de o echipa de ospatari atenti si energici.

4. Fotografierea

Cu siguranta ca-ti doresti sa imortalizezi cea mai frumoasa zi din viata ta. Nunta este un eveniment care se suprinde “pe neasteptate”, insa este important ca fotografiile de grup, de familie si sedinta foto sa aiba locul lor in desfasuratorul nuntii.
Apropo, sa nu uiti sa iei fotograful atunci cand va fi furata mireasa deoarece este unul dintre momentele nostime de la nunta.

5. Pentru mireasa

Am vazut mirese pline de nervi din cauza parului sau a machiajului. Stiu, costa, dar fa o proba de par si de machiaj inainte de nunta, ar fi pacat sa-ti fie compromisa toata ziua din cauza ca parul sau machiajul nu sunt conform asteptarilor.

A, da, si nu uita sa iei cu tine si o pereche de papuci mai comozi cu care sa te poti schimba. Pantofii de mireasa sunt noi si nu se stie niciodata ce feste-ti pot juca si nu cred ca ai vrea sa stai la masa obosita si cu dureri de picioare.

6. Meniul

Stim cu totii ca dragostea trece si prin .. stomac, exact. Poti sa gasesti de la meniuri traditionale pana la meniuri sofisticate, preparate de un master chef renumit.

Alege o prezentare frumoasa si un meniu diversificat astfel incat si cel mai pretentios invitat sa aiba de unde alege. Iar in ceea ce priveste bautura, aceasta trebuie sa fie, de asemenea, diversificata.

Tortul este accesoriul final al nuntii, dar si cel mai important. Trebuie sa fie delicios, frumos si magnific.
Acestea sunt doar cateva sfaturi, din punctul nostru de vedere, cele mai importante. Speram ca iti vor fi de folos si ca vei avea o nunta de neuitat, ca-n povesti la care te vei simti bine atat tu, cat si invitatii tai.

Sursa foto pixabay.com

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Distribuie

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782