Te visai mireasa? Acum a venit momentul!


trupa cover

Un moment unic in viata de cuplu este casnicia, moment in care legatura dintre un barbat si o femeie devine mult mai puternica!

Adesea suntem vulnerabili tintind ca acest moment sa ne ramana intiparit poate pentru totdeauna; ascultam sfaturi si propuneri de la persoane apropiate iar multi dintre noi, uitam ca organizarea unei nunti trebuie sa decida propriile gusturi, placeri, sperante si vise.

Aici venim noi! Suntem in sprijinul fiecarui eveniment care se bazeaza pe propria personalitate si dorinta, care doreste sa beneficieze de o nunta, poate chiar de un botez ca-n povesti. Si stii cum? Iti dam dinainte cateva tips and tricks!

Pregatire

Desi suna atat de simplu, de aici pleaca totul! Este momentul in care descoperim gusturile, aspiratiile si visele de cuplu, apoi noi…cu o viziune spre viitor -spre evenimentul propriu-zis, propunem design, fotograf, trupa etc. Din acest punct, pentru noi devine simplu. De ce?…Totul este facut din placere si pasiune pentru ca norocosilor sa nu le lipseasca nimic!

Organizare

Stim ca totul este contratimp, majoritatea detinem un job, poate chiar doua iar pregatirile pentru nunta parca raman spre final…Si totusi, nunta ar trebui sa iasa ca la carte!
Locatie, momentul desfasurarii evenimentului, design, fotograf, videograf, trupa, meniu…lasa-le pe mainile organizatorilor! Tu doar sfatuieste-te cu ei, vino cu idei acolo unde crezi ca ceva nu sclipeste si refuza ceea ce nu te da pe spate…ei cu asta se ocupa, iti vor da alte si alte idei.

Aranjament

Deja lucrurile se complica…De ce? Oamenii sunt superstitiosi, intotdeauna nemultumiti iar adesea nuntasii isi doresc sa ii bucure cat mai mult si pe cei din jur. O alta dezbatere care, de unul singur, garantat vei ezita ceva sau pe cineva! De aceea un organizator de nadejde va incerca sa iti satisfaca atat propriile gusturi cat si vechile rude pe care nu le-ai mai intalnit de cativa ani si care… din datorie ar cam trebui sa vina.

Astfel, aici intervine interesul pentru cromatica: nuantele neutre sunt adesea cele mai favorabile. La momentul actual, in astfel de evenimente se doreste organizarea unei anumite tematici (retro, elegant, simplist, sofisticat etc).

In functie de alegerea nuantelor potrivite si tematica dorita pentru nunta, trebuie sa alegi si tipul de meniu! Garantat la o nunta eleganta vei avea in vedere un anumit aranjament al meniului, cu produse ce duc inspre zona de rafinament. Noua moda – candybar-ul trebuie sa respecte intru totul cromatica locatiei si a meniului.

YouTube video
 

Urmareste-ne si pe YouTube

Colaborarile

Dupa ce ai stabilit punctele anterioare, organizatorul trebuie sa se asigure ca trupa cover, fotograful si videograful sunt de cea mai buna calitate si vor asigura participarea lor la nunta. Desi pare poate cel mai complicat aspect, nu este deloc asa!

In aceasta etapa, momentul greu si mult asteptat este acceptul colaboratorilor! Organizatorul deja isi cunoaste clientii, le stie punctele tari si slabe, placerile si asteptarile, deci…decizia e ca si luata.

Bineinteles, sunt cateva puncte ce trebuiesc indeplinite ca totul sa fie sub lumina refletoarelor….tematica, varsta cuplului ce urmeaza a se casatorii, invitatii (varsta majoritatii va fi pusa pe primul plan iar apoi cea a minoritatii), genurile muzicale preferate (cu precizarea ca, din nou, sa „multumim pe toata lumea”, albume/seturi ale mirilor de o estetica si calitate fabuloasa dar si o sonorizare si claritate impecabile.

Fotograful si videograful trebuie sa aleaga o zona favorabila pentru tinerii casatoriti pentru a imortaliza cele mai sincere si calde momente din viata lor.

Acestea fiind spuse, un astfel de eveniment trebuie sa beneficieze de cei mai buni organizatori. Indragostitii au nevoie de un moment unic in viata lor, fara prea multe batai de cap, fara stres si nopti nedormite …doar pace, liniste, armonie si fericire…acestea sunt cuvintele pentru a-ti aduce cu drag aminte de nunta ta!

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Spectacol 100% Live !

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782