fbpx

Trucuri pentru a-ti personaliza ceremonia de cununie civila

ceremonia de cununie civila

Ceremonia de cununie civila este in general extrem de scurta, dureaza maxim 20 de minute. In functie de situatie, s-ar putea sa prinzi coada sau sa intalnesti o alta mireasa. Momentul nu este cu adevarat romantic. Venim in cele ce urmeaza cu o serie de sfaturi de la wedding planner pentru a-ti personaliza ceremonia de cununie civila.

Muzica pentru a lansa ceremonia civila

Exista primarii care le permit tinerilor casatoriti sa isi aleaga muzica pe care se casatoresc. Muzica de intrare, muzica de pe fundal…mirii isi pot alege muzica. Sau de ce sa nu optezi pentru un muzicant care sa cante pe scarile primariei pentru a va intampina: chitarist, violonist sau un instrument tipic in tara ta de origine. Cu siguranta tuturor invitatilor li se va parea extrem de simpatica aceasta idee.

Propune citirea unor texte in timpul ceremoniei de cununie civila

Fie ca esti martor, prieten, membru al familiei, o ruda mai idepartata…este posibil sa citesti un text scurt inainte de ceremonia propriu-zisa: o poezie, un discursc, ceva romantic. Este un lucru extrem de emotionant si acest lucru iti permite sa vii cu o nota personala ceremoniei de cununie civila. Evident trebuie sa primesti autorizattie pentru acest lucru.

Decoreaza sala in care urmeaza sa faci cununia civila

Nu poti decora in totalitate sala in care urmeaza sa aibe loc cununia civila, mai ales daca este vorba despre o primarie. Sala trebuie sa ramana neutra pentru persoanele care vin dupa tine. Nu ai deci cum sa impui o culoare, o floare sau o anumita atmosfera celorlalti miri care urmeaza dupa voi. Insa, daca tii neaparat sa decorezi sala trebuie sa ceri o autorizatie si sa depui o compozitie florala. Sau sa decorezi scaunele in asa fel incat aceste decoratiuni sa se inalture in doar cateva secunde dupa incheierea ceremoniei de cineva din familie.

Imagineaza-ti un fel de primarie personalizata pentru ceremonia ta

Daca optezi pentru o masina de facut baloane de sapun trebuie sa te asiguri ca ti se permite acest lucru. In general petalele si confetti sunt acceptate fara probleme. Ofera-le invitatilor tai paglici si pompoane pentru masini. Si, pentru cei care vor sa prelungeasca timpul petrecut impreuna cu membrii familiei sau persoanele apropiate care participa la nunta gandeste-te sa alegi o ceremonie mai lunga in care sa poti citi un text, o poezie sau un discurs, sa poti asculta o anumita bucata muzicala cu scopul de a crea o ceremonie unica.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Show-uri 100% Live

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.
 

Distribuie

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782