Ziua nuntii este un moment foarte asteptat de catre miri, pentru care unii se pregatesc chiar cu un an inainte. Trebuie sa fie deci cea mai reusita si mai mult decat perfecta. Muzica este determinanta pentru reusita.

Oare cum ar arata o nunta fara o trupa cover care sa creeze cea mai dinamica, mai solemna, mai romantica si mai calduroasa atmosfera? Un real atu pentru cea mai reusita seara, va transporta invitatii in cel mai frumos univers.

Inainte insa de a alege o trupa cover, este foarte important sa stabiliti din timp o intalnire pentru a stabili cateva lucruri. Genul pe care il aborda este foarte important. Va sti cum sa satisfaca toate gusturile? Va sti cum sa recreeze ambianta pe care o cauti?

trupa cover

Trupa cover disponibili pentru evenimente private

Daca bugetul iti permite asta, alege o trupa cu tarife mai ridicate, care iti va garanta un serviciu de cea mai inalta calitate. Deoarece trupa cover face parte integranta din decorul sarbatoririi nuntii si pentru ca participa la crearea unei ambiante festive, este foarte important sa alegi cea mai buna si sa nu incerci sa faci economii in acest sens.

Scopul dorit este bineinteles, sa transporte mirii si invitatii, bineinteles, in cea mai frumoasa stare de exaltare euforica prin cea mai puternica si mai invaluitoare muzica. Este foarte important deci sa faci anumite cercetari si sa cauti mai multe sfaturi si pareri inainte de a face alegerea.

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

Repertoriu bogat

Inainte de a se semna contractul, va trebui sa stabiliti repertoriul de cantece alese. Toate ar trebui sa fie conforme cu stilurile si gusturile tuturor invitatilor. Daca sunt invitati mai in varsta, trupa ar trebui sa aiba si un repertoriu bogat. Dar daca invutatii sunt in preponderenta tineri, muzica moderna ar trebui sa fie dominanta.

O trupa cover, cu o formula originala este cea care va da imediat tonul. Inseamna, convivialitate, energie si eleganta.

De asemenea, am putea spune ca o trupa cover pentru nunta exprima eleganta si rafinament, spre deosebire de un DJ, de exemplu. Indiferent de stilul ales, mai clasic sau mai original, va sti cum sa distreze si sa intretina invitatii. Cu siguranta ca acestia vor aprecia muzica live mai mult decat oricat.

Se va adapta de minune ambiantei dorite si va da o nota pop, clasica, moderna sau exotica evenimentului. Este un gaj de calitate si de rafinament si este cea mai buna alegere pentru cea mai dinamica si mai sic ambianta.

Formatie nunti Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Author

Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover si formatie nunta potrivita pentru evenimentul important din viata ta. Ziua evenimentului tau se apropie si esti in cautarea unei trupe potrivita? Suna acum la +40 722 179 782 sau trimite-ne un mail la adresa office@dotbooking.ro. Iti vom raspunde de indata!