fbpx

Cum sa aveti parte de muzica live la nunta mult visata

trupa cover

O nunta este foarte greu de planificat, sunt foarte multe detalii pe care nu le stim dar si foarte multi invitati mofturosi si mai mereu nemultumiti de rezutat. Fiecare cuplu isi doreste ca nunta lor sa fie cat mai autentica si mai frumoasa, ca invitatii sa fie multumiti de petrecere, de local, de muzica, dar si de mancarea oferita. Toate sunt foarte importante si trebuie sa le alegeti cu o foarte mare atentie. Muzica noastra live va va ajuta ca petrecerea sa aiba o sonorizare buna si o atmosfera placuta. Invitatii vor fi incantati de playlistul nostru si daca aveti sugestii, ne puteti spune,  pentru a modifica dupa caz.

Muzica este cea mai important pentru un eveniment

Fiecare nunta este diferita in felul ei, chiar daca se fac o multitudine in acelasi local, fiecare va fi unica si deosebita.  Nuntile sunt foarte greu de planificat, sunt multe lucruri mici de facut, pentru ca nunta sa fie completa. Marturiile, dansul mirilor, candy bar-ul, trupa pentru muzica, dar si localul pe care va trebui sa le faceti treptat. Muzica la o petrecere este foarte importanta, muzica inseveleste invitatii, ii binedispune. Avem diverse playlist-uri pentru mai multe tipuri de evenimente, fiecare eveniment este diferit si adopta un anumit gen de muzica, iar noi va stam la dispozitie cu mai multe genuri de muzica din care va puteti alege ceea ce vi se potriveste.

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

Tot ce ii trebuie unei trupe pentru a fi potrivita pentru eveniment

Toate evenimentele sunt importante si mai ales cand este vorba de o nunta. Gasirea unei trupe nu va fi deloc usoara. Pentru eveniment aveti nevoie de o echipa tehnica, inginer de sunet, tehnicieni, tour manager, booking agent, si toata echipa tehnica o gasiti aici. Cu ajutorul nostru aveti o nunta de neuitat. Repertoriul nostru contine peste 150 de cover-uri actuale, care va vor bucura invitatii. Trupa noastra este formata doar din oameni cu experienta, fiecare dintre ei a colaborat cu oameni mari din industria muzicii, iar experienta noastra se va vedea in eveniment. Suntem punctuali, profesionisti, si ne adaptam foarte repede pentru orice eveniment.

Evenimentul va fi unic in viata dumneavoastra, asa ca va rugam sa fiti atenti la ce alegeri faceti cand veti decide ce trupa doriti sa va incante cu prezenta lor. Noi va stam la dispozitie si cu mai multe detalii, trebuie doar sa ne contactati.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Distribuie

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782