Iti doresti o nunta cu tematica traditionala? Iata ce ar trebui sa stii!


Iti doresti o nunta cu tematica traditionala

Nuntile traditionale sunt evenimente obisnuite in zone precum Maramures si Moldova, dar au devenit un punct de reper si pentru tinerii din tara, care vor sa isi oficializeze relatia.

In organizarea unei nunti cu tematica traditionala, organizatorii trebuie sa ia in calcul o serie de elemente, de la vestimentatia pe care mirii aleg sa o poarte in ziua speciala, pana la decor, tipul de muzica pe care il prefera – trupa cover sau DJ, dar si ce fotograf le va imortaliza evenimentul. La fel de importante, intr-o nunta traditionala, sunt si datinile pe care mirii aleg sa le respecte.

In momentul in care mirii au stabilit cine le va organiza evenimentul, wedding planner-ul va trebui sa ia in calcul si alte aspecte, printre care:

Locatia

De cele mai multe ori, mirii aleg restaurante traditionale, iar cei cu buget generos opteaza pentru castele si palate create in stil brancovenesc. Astfel alaturi de invitati, vor celebra istoria romanilor, invitandu-i intr-o incursiune in lumea traditionala, unde timpul are rabdare.

Alegerea lumanarilor de nunta poate fi o provocare

Si aici este foarte important ca wedding planner-ul sa stie cu exactitate ce preferinte au miri, astfel incat sa le poata oferi cele mai bune optiuni in ceea ce priveste lumanarile de nunta. In cazul unui eveniment cu tematica traditionala, acestea trebuie sa aiba motive traditionale, dar care sa se potriveasca cu rochia de mireasa.

Decoratiunile salii de nunta

Pentru o nunta traditionala se merge pe buchetele de flori mai mici, create din flori de camp, floarea soarelui, grau sau rapita. Pentru un plus de personal touch, se poate opta pentru atasarea unei panglici cu imprimeu traditional, pe care sa fie scrise numele mirilor.

Alegerea celor mai bune servicii de foto-video

Nunta este un eveniment deosebit, de care sa iti aduci aminte cu drag, atunci cand vezi fotografiile si filmarile. De aceea, este indicat sa nu faci rabat la calitate, chiar daca pretul este mai mare. Astfel, wedding plannerul pe care l-ati ales are suficiente contacte, cat sa va ajute sa alegeti un videograf nunta care sa va satisfaca toate exigentele.

Candybar-ul, la fel de important

Chiar daca este o nunta cu tematica traditionala, asta nu inseamna ca nu puteti avea un candy bar! Si cum la nunta sunt persoane care nu pot sta toata noaptea, un candy bar este perfect pentru a potoli pofta de dulce cu prajituri colorate, atent realizate.

Tineti la datina cu furatul miresei?

Romanii au inventat furatul miresei, dar acest obicei poate tine nunta pe loc cateva ore bune. Daca vreti sa faceti acest obicei, este important sa aveti un plan, astfel incat sa nu dureze foarte mult. Odata furata mireasa, aceasta poate fi condusa catre un club, un parc sau chiar catre o sedinta foto solo, departe de agitatia nuntii.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band – Spectacol 100% Live !

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
40 722 179 782