fbpx

Muzica la nunta ta

trupa cover

Se spune ca muzica este printre cele mai importante metode de comunicare din lume si, de asemenea, ea este cea care uneste oamenii. Muzica la nunta este de nelipsit, te ajuta sa creezi o atmosfera de neuitat.

Muzica pe care o alegi trebuie sa te reprezinte pe tine, dar si tematica nuntii si, de asemenea, trebuie sa multumeasca majoritatea invitatiilor.

Cum sa-i multumesti pe toti?

Verifica lista invitatiilor si incearca sa anticipezi muzica pe care o asculta si fa o lista cu genurile muzicale comune. Nu uita de hit-urile internationale care au cucerit lumea de-a lungul timpului si, de asemenea, daca stii cateva melodii preferate de-ale prietenilor care-ti plac si tie, adauga-le si pe acelea in playlist.

O mica recomandare ar fi ca mirii sa vorbeasca de dinainte cu DJ-ul sau cu formatia pentru a stabili toate detaliile, avand in vedere tipul de invitati si varsta acestora.

Si daca tot am aduc vorba despre asta, probabil ca te intrebi care ar fi cea mai buna optiune pentru tine: un DJ sau o formatie.

In cele ce urmeaza, iti vom oferi cateva argumente pro si contra pentru ambele variante.

DJ-ul

DJ-ul poate sa puna absolut orice melodii iti doresti, insa daca sonorizarea nu este una de calitate nu va face decat sa indispuna urechiile invitatiilor. Acesta ar trebui sa aiba in permanenta conexiune la internet pentru a se putea adapta la solicitarile tale si ale invitatiilor.

De asemenea, un DJ ar trebui sa detina aparatura profesionala si autorizatii pentru a difuza melodiile. Pentru o atmosfera dinamica, DJ-ul poate veni cu un sistem de lumini si fum.

Trupa cover Nicoleta Oancea & Band

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

FORMATIA

Sunt extrem de multe formatii care garanteaza buna dispozitie si distractia pentru evenimentul tau, dar recomadarea noastra este sa faci o verificare inainte.

Cum?

  • poti sa-ti intrebi prietenii si familia
  • poti sa programezi cateva auditii
  • poti sa vizualizezi cateva prestatii ale trupei pe internet

trupa cover

Formatia poate face atmosfera prin propria-i prezenta (poate sa invite oamenii pe scena, poate sa danseze cu acestia), insa aceasta are un repertoriu limitat. Ar fi bine sa o alegi pe cea care poate canta cat mai multe genuri muzicale, poate chiar si muzica populara. In plus, trebuie sa ti cont si de pauzele ce pot tine chiar si 30 de minute.

Ca si in cazul DJ-ului, succesul unei formatii depinde si de calitatea sonorizarii, care tine mai mult de locatia evenimentului decat de ei. In ceea ce priveste vestimentatia membrilor trupei, aceasta trebuie sa vina in completarea evenimentului, fara a iesi in evidenta printr-un stil neadecvat.

Si, nu in ultimul rand, semneaza un contract in care sa fie stipulate toate informatiile.

In cazul in care nu te poti decide sau vrei sa faci ceva mai special si ai un buget mai mare, poti sa alegi ambele variante. Petrecerea sa fie deschisa de un DJ, iar la final sa ai o trupa sau invers. Muzica face distractia, deci, iti dorim sa faci cea mai buna alegere.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.
 

Distribuie

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782