Mic ghid pentru a alege o trupa de cover pentru petrecerea ta

trupa coveruri

Urmeaza sa organizezi o petrecere si vrei sa fie cu adevarat speciala si de neuitat? Ei bine, in acest caz cea mai buna varianta poate fi un cover band. O astfel de trupa poate sa iti asigure cea mai antrenanta atmosfera si sa faca fiecare invitat la petrecere sa se simta excelent.

Cover Band

Muzica live, spectacolele de lumini, gama diversificata de melodii si prezenta scenica sunt doar cateva caracteristici care descriu cel mai bine un cover band. In ceea ce urmeaza vei gasi cateva sugestii astfel incat sa faci cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de o trupa de cover pentru petrecerea ta.

YouTube video

Trupa Nicoleta Oancea & Band Trupa de cover

1. Tipul de muzica

Primul aspect de analizat este playlist-ul unei astfel de trupe de cover. Este foarte important ca genul muzical interpretat de formatia respectiva sa fie pe gustul tau, avand in vedere ca esti organizatorul petrecerii. Un cover band interpreteaza de obicei melodii cunoscute international, iar cele cu specific romanesc sunt de obicei interpretate intr-un mod propriu.

2. Existenta instrumentelor proprii

Atunci cand doresti sa angajezi o formatie pentru o petrecere este important sa te asiguri ca formatia respectiva beneficiaza de instrumente proprii. In caz contrar va trebui sa faci rost de instrumente si acest lucru implica multa bataie de cap. Un cover band care se respecta vine intotdeauna cu propriile instrumente.

trupa de cover pentru petrecerea ta

3. Formatia sa fie disponibila

Daca ai gasit acea formatie care sa asigure muzica la petrecerea ta, atunci trebuie sa verifici ca respectiva formatie sa fie disponibila in data evenimentului.

4. Experienta la diferite tipuri de evenimente

Un alt aspect foarte important atunci cand vine vorba despre alegerea unei formatii pentru petrecere se refera la anii de experienta pe care formatia respectiva i-a acumulat la diverse evenimente. Trebuie sa alegi un cover band care este cat mai experimentat pentru genul de evenimente pe care tu urmeaza sa il organizezi.

5. Solicita o intalnire fata in fata si o auditie

Pentru a te asigura ca ai ales un cover band perfect pentru petrecerea ta este important sa te cunosti personal cu membrii trupei. Mai mult decat atat, poti solicita o auditie scurta pentru a vedea cum sunt live melodiile interpretate de formatia respectiva.

6. Posibilitatea de a adapta playlist-ul

Foarte probabil vei dori ca la petrecere sa fie anumite melodii. Ei bine, un cover band este cea mai buna alegere din acest punct de vedere.

7. Primesti contract si factura

Formatiile cu adevarat profesioniste ofera tot timpul factura pentru serviciile prestate si un contract semnat de ambele parti.

Cover Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Distribuie
© 2018 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782