trupa cover

trupa cover

Cu totii vrem ca viata noastra sa fie o poveste minunata. Din adolescenta, cand incepem sa fim mai constienti de realitatile lumii care ne inconjoara, acest vis, de a avea o viata frumoasa in care sa facem ceea ce ne face fericiti, este steaua care ne calauzeste pasii de zi cu zi. Cu fiecare rasuflare ne indreptam catre telul nostru.
Viata pe care o vrem a fi feerica, este compusa la randu-i din mai multe momente minunate, care impreuna compun povestea finala. Una din cele mai frumoase zile, care va avea cu siguranta un capitol aparte in povestea ta, este nunta, evenimentul la care viseaza inca din copilarie mai ales fetele.

Alege o formatie de nunta pentru evenimentul tau

Acordati mare atentie tuturor detaliilor nuntii

Este o zi in care detaliile fac diferenta. Identificarea unei formatii bune, care sa te satisfaca prin energie, acustica si alegerile muzicale, apoi gasirea unui fotograf botez cu care sa rezonezi, care sa inteleaga viziunea ta si cum ai vrea sa-ti arate nunta in poze sau realizarea decoratiunilor astfel incat sa se creeze atmosfera la care ai visat, sunt secretele care pot face din aceasta zi, o poveste frumoasa pe care sa o spui cu placere peste timp nepotilor.

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

Muzica, un ingredient esential

Dintre toate, muzica este capabila sa creeze sentimente, senzatii si amintiri de neuitat. Ea poate face diferenta intre un invitat multumit si unul nemultumit, ea poate face din dansul mirilor un moment care nu ai vrea sa se mai termine si tot ea te poate face sa pleci ultimul de la petrecere.

playlist

Diferenta dintre o formatie buna si una care nu te va multumi foarte mult este facuta de o serie de aspecte. Trebuie ca formatia sa aiba posibilitatea sa abordezem mai multe genuri muzicale si sa stie sa le impleteasca pe masura ce evenimentul se desfasaora. Fiecare moment al nuntii trebuie sa fie caracterizat de o anumita stare, iar muzica este capabila sa ne dea starea respectiva si sa o intretina.

Cauta profesionalismul

Odata ce ai gasit persoana pe care sa o iubesti si care sa te iubeasca, vrei sa arati asta tuturor. Deci, invitatii trebuie sa simta atat dragostea voastra, cat si bucuria pe care o aveti. Deci niste artisti prin care sa transmiti ceea ce simti sunt exact ceea ce iti trebuie. Cauta sa ai o zi in care sa spui: “au ales exact muzica pe care as fi ales-o eu” sau “au transmis exact ceea ce am simtit, ma bucur ca i-am cunoscut”. Nu sunt expresii pe care sa le auzi la toata lumea, deci, inspiratia in alegerile muzicale este poate un factor cheie care iti poate transforma ziua in una de neuitat.

Formatie nunti Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Author

Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover si formatie nunta potrivita pentru evenimentul important din viata ta. Ziua evenimentului tau se apropie si esti in cautarea unei trupe potrivita? Suna acum la +40 722 179 782 sau trimite-ne un mail la adresa office@dotbooking.ro. Iti vom raspunde de indata!