Salonul de evenimente: mic sau mare?

formatie cover

Fiecare dintre noi ne dorim, intr-un moment din viata, sa avem parte de momente fericite si pe care sa le putem impartasi cu toti cei dragi. Este o dorinta frumoasa si deosebita, atunci cand avem alaturi pentru realizarea ei oamenii potriviti. Orice eveniment pe care-l organizam in cinstea unor momente fericite si speciale isi lasa ecoul asupra tuturor celor prezenti. Sarbatorile fiecaruia dintre noi sunt deosebite, pentru ca ne permit sa avem alaturi o multime de prieteni si sa avem multa veselie in care sa ne regasim cu totii. Avem nevoie de astfel de momente de voie buna si relaxare, prin care sa intelegem valoarea prieteniei, a distractiei si a fericirii.

De cele mai multe ori, ne desfasuram evenimentele in locuri speciale anume facute pentru astfel de manifestari. Dar acestea se pot face si in anumite locatii aparte, dand o impresie de ceva inedit in sarbatoarea ta. Totul depinde insa, in cea mai mare masura, de specialistii pe care i-ai ales sa iti fie ajutor de nadejde la organizarea tuturor detaliilor. Sunt foarte multe detalii de organizare ale evenimentelor, care cumulate produc un anume efect asupra tuturor celor prezenti. Incepand cu trupa de cover si terminand cu meniul, totul trebuie ales cu mare atentie pentru a produce atmosfera vie si placuta care determina succesul tuturor petrecerilor.

playlist

Salonul de evenimente

De obicei, se alege in functie de numarul de invitati pe care stim ca-i  vom avea, iar stilul petrecerii este in ton cu localul: elegant sau clasic, in aer liber – cu piscina, cort, nonconformist – gen club.  Indiferent de salonul ales, muzica este necesar sa fie adaptata dupa genul de locatie aleasa de catre cei care petrec. O trupa evenimente profesionista nu va avea probleme in a se adapta la orice gen de local si va putea oferi varietatea muzicala atat de placuta si dorita de catre participanti. Pentru orice locatie aleasa, insa, exista avantaje si dezavantaje.

Avantaje si dezavantaje

Un salon mare dar cu putini invitati ii va face pe oameni sa se simta stanjeniti, distanta  pana la ringul de dans li se va parea imensa si de cele mai multe ori  vor alege sa isi petreaca majoritatea timpului la masa. Un spatiu mare, insa,  ofera o anumita eleganta iar atmosfera trupei de cover va fi in stil concert. Dar numarul invitatilor trebuie sa fie intotdeauna adaptat locatiei. Un salon mic si intim,  potrivit pentru numarul de invitati, va face oamenii sa se apropie si sa participe la dans si la momentul live oferit de trupa cover, facand intr-un final o petrecere deosebita.

muzica nunta

Salonul cu piscina si cu terasa iar trupa amplasata in interior reprezinta o idee minunata, pozele si filmarile vor iesi pe masura, dar oamenii vor sta afara pentru ca fumeaza sau…pt ca e o vreme placuta. Aici trebuie sa se poata alege ca varianta amplasarea scenei afara, dupa verificarea conditiilor meteorologice si de asemenea dupa ce s-a cerut acordul vecinilor pentru ca muzica va avea un sunet puternic. Nu trebuie uitate elementele tehnice, care se monteaza pe un plan neted. 

Petrecerile la cort

Pentru petrecerile care se dau in cort, trebuie sa fim siguri ca avem conditii potrivite si un plan neted pe care sa putem monta elementele tehnice necesare. Circuitul electric de 32 amperi, separat doar pentru trupa este obligatoriu pentru toate locatiile de evenimente, acestea trebuiend sa ofere conditii electrice potrivite pentru un show live. Orice stil de locatie se alege, trebuie ca muzica sa fie aleasa si ea corespunzator. Formatia invitata sa sustina un spectacol si sa destinda atmosfera stie ca succesul petrecerii este asigurat doar de ea. Deoarece trebuie sa stii sa faci spectacol, sa impui ritmul veseliei si sa scoti toti invitatii la dans. Daca toti sunt plini de voie buna si se distreaza, petrecerea este cu adevarat reusita. Este important sa stii sa alegi artistii care sa iti insufleteasca petrecerea.

muzica de nunta

Profesionistii sunt mai greu de gasit si pretul lor este mai mare, se spune peste tot. Dar calitatea are intotdeauna un cuvant mare de spus iar in cazul muzicii, un sunet grozav de prezentat. De ce sa nu beneficiezi, in desfasurarea bucuriei tale, de ceva deosebit, de un spectacol vibrant si de o veselie debordanta? Toate lucrurile bune se cuvine a fi puse la loc de cinste si a se demonstra valoarea lor.

Muzica de calitate

Indiferent de genul ei, va fi mereu cea care apropie oamenii si produce placere si multumire sufleteasca. Petrecerile sunt facute pentru a face oamenii veseli si fericiti. Toate acestea sunt posibile atunci cand alaturi ai o trupa de muzicieni dedicati, talentati si bucurosi sa imparta magia muzicii cu tine si toti invitatii tai. O trupa de cover este intotdeauna o solutie perfecta pentru petrecerea ta, artistii care o compun sunt mereu dispusi sa iti ofere ideile lor si experienta, lucruri care, cumulate cu spectacolul pe care il desfasoara, fac cea mai superba atmosfera pentru evenimentul tau.

Distribuie
© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782