Un dans al mirilor spectaculos si frumos

dansul mirilor

Nunta este o sarbatoare minunata a celor ce se iubesc. Prin casatorie fiecare isi arata fericirea si dragostea in fata lumii intregi. La petrecerea de nunta, mirii sunt cei mai importanti dintre toti cei prezenti si lor li se cuvin o multime de privilegii. Unul dintre acestea este cel de a deschide oficial petrecerea, prin dansul mirilor.

Dansul acesta este foarte important si toata lumea invitata la nunta doreste sa-l vada si sa-l admire. Primul dans in calitate de sot si sotie este impresionant si ofera posibilitatea de a oferi invitatilor momente unice de muzica si coregrafie.

Dansul mirilor

Pentru ca dansul mirilor sa fie cel mai frumos moment artistic al serii, este nevoie de atentie si de un maestru coregraf care sa va invete sa dansati corect cu mult timp inainte de nunta. Odata stabilita data nuntii, este bine sa se gaseasca tot asa, din timp, si melodia potrivita pentru dansul mirilor. Poate nu sunteti amandoi de acord cu acelasi cantec si atunci trebuie gasita o piesa muzicala care sa insemne ceva pentru viata voastra in doi si ea sa reprezinte melodia pe care se va dansa.

YouTube video

Trupa cover Nicoleta Oancea & Band

Indiferent de genul muzical, daca acea melodie spune ceva important despre relatia voastra, atunci este foarte bine.

Coregraful are un cuvant foarte important de spus in evolutia voastra in ceea ce priveste dansul. El va ajuta acolo unde este nevoie, aratandu-va cum sa simtiti si sa dansati, cum sa capatati incredere in talentul vostru. Pentru fiecare exista un moment generator de emotie si talent.

Coregrafie si repetitii

Repetitiile vor ajuta de asemenea la perfectionarea stilului de dans asa incat chiar si cei care la inceput nu se descurcau deloc in aceasta vor capata abilitatile necesare pentru o evolutie frumoasa. Ce se poate dori mai mult decat sa inveti sa dansezi pe melodia preferata si sa poti sa arati aceasta tuturor?

dansul mirilor

In momentul acela maret in care aveti onoarea de a deschide oficial petrecerea, priviti cu incredere in ochii partenerului de viata si de dans. Impreuna, invaluiti in ritmurile dorite, prezentati invitatilor o poveste in felul extraordinar in care doar dansul stie sa o faca.

Nu incercati sa surprindeti cameramanul sau fotograful, ei singuri vor sti cum sa va aseze in cele mai bune cadre. Fiti doar cat mai naturali, afisati-va cu bucurie iubirea si frumusetea si lasati dansul vostru sa incante pe toata lumea prezenta. Va fi o victorie, a tineretii, iubirii, frumusetii si desigur, a muzicii si dansului. Toate acestea, in onoarea casatoriei voastre.

Imagini sub Licenta Pixabay

Cauti o trupa cu adevarat exceptionala pentru ca nunta voastra sa fie intr-adevar de vis?
Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Distribuie
© 2018 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782