Dansul mirilor, cel mai emotionant moment al petrecerii de nunta

dansul mirilor

Cand esti fericit, ai un sentiment de siguranta si de bucurie. Toata lumea pare sa se fi oprit in loc si sa priveasca cu admiratie spre fericirea ta. Pentru ca este ziua cea mai minunata din viata ta, aceea in care ai spus ca vrei sa imparti totul cu fiinta care te intregeste si iti bucura sufletul. Nunta este un cadou pe care cei ce se iubesc il daruiesc cu drag tuturor celor care se simt partasi la bucurie. Iar la nunta, magia se raspandeste prin muzica si dans.

Dansul mirilor

Dansul mirilor inseamna mai mult decat niste acorduri frumoase pe care mirii pot sa isi arate abilitatile artistice. Are o importanta deosebita pentru cei doi indragostiti si transmite vitalitate si voie buna catre toti invitatii de la nunta. De aceea, daca se doreste o nunta ca-n povesti, este nevoie de o atmosfera completa de buna dispozitie. Iar aceasta se obtine doar prin intermediul unor profesionisti.

O trupa cover este o necesitate pentru fiecare eveniment important deci nu poate sa lipseasca de la o nunta. Muzica live este un prim avantaj al unei alegeri de acest fel. Acordurile fine pe care le pot simti invitatii in prezenta unei trupe profesioniste nu pot fi invinse de catre un dj, care executa totul de la un pupitru fara a se implica in felul cald si fermecator in care o fac cei din formatia cover.

dansul mirilor

Mirii sunt cei care au cea mai mare importanta, pentru ca povestea lor incepe si se termina, la nunta, cu muzica si dans. Iar mirii isi pot alege dupa dorinta, tot ceea ce inima lor crede ca poate transmite prin dans celor invitati la bucurie.

Noi venim in sprijinul fiecarei perechi, ajutand la alegerea unei piese care sa vibreze in ton cu dragostea pe care si-o poarta. Punem un sfat acolo unde ceea ce transmitem este valorificat asa cum se cuvine. Artistii nostri pun nu doar talent ci si daruire in tot ceea ce canta astfel ca atmosfera muzicala este una de cea mai buna calitate.

Petrecerea de nunta

Multe perechi se afla in dificultate atunci cand trebuie sa aleaga dansul cu care vor deschide propria petrecere de nunta. Pentru ca nu sunt siguri pe ei in privinta dansului pe care si-l doresc, echipa noastra le sta la dispozitie cu o varietate de propuneri pentru valsul mirilor. Formatia noastra poate interpreta valsuri cunoscute ceea ce garanteaza ca atmosfera de la nunta va fi una foarte vesela si placuta. Pentru ca noi, punem suflet in ceea ce recunoastem ca este talentul cu care suntem fiecare in parte inzestrati.

formatie nunti

Ne oferim energia prin cantec si incurajam mirii in acele momente in care totul devine coplesitor. Stim sa descoperim un talent in fiecare mire sau mireasa, chiar daca ei sunt siguri ca uneori au doua picioare stangi. Orice nevoie sau nesiguranta apare, este atent studiata si se gaseste un remediu cat mai placut pentru toata lumea. Permitem mirilor sa isi aleaga melodia preferata si includem stilul lor preferat in show cu multa atentie. Cand perechea fericita paseste in fata invitatilor si se pregateste sa deschida dansul, suntem acolo pentru a le insufla fericire si siguranta.

Trupa de cover

Fiecare dintre noi are o calitate ce se dovedeste indispensabila formatiei noastre de cover. Putem canta melodii din mai multe stiluri muzicale cunoscute. Simtim si traim muzica astfel incat sa se vada, sa se auda.

Suntem o echipa care doreste sa creeze amintiri frumoase si nu doar atat, ci sa pastreze undeva, in coltul inimii fiecaruia, o farama de candoare. Ne place atunci cand mirii danseaza plini de incredere si iubire si trezesc admiratie in fiecare invitat care-i priveste. Ne place sa stim ca suntem acolo unde este locul nostru. Stim sa facem munca in echipa si putem sa facem o sincronizare de cea mai buna calitate. Suntem artisti care simtim in suflet fascinatia si puterea muzicii, cunoastem dragostea si mangaierea unor sunete fine si frumos alcatuite. Stim ca orice melodie ar fi, mai lenta sau ritmata, menirea sa este sa aduca fericire si siguranta si sa pecetluiasca cu tandrete o dulce iubire.

Share:
© 2018 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate.
SUNĂ ACUM
0722 179 782