Cum sa alegi cea mai buna muzica pentru nunta ta?

formatie evenimente

Cand te-ai hotarat sa iti faci o nunta ca-n povesti, inseamna ca te-ai decis sa ai cea mai frumoasa sala de evenimente si cea ma buna muzica pentru invitatii tai. Nu este foarte usor sa stabilesti toate detaliile intr-un timp scurt de aceea pregatirile pentru un asemenea eveniment trebuie sa inceapa cu multa vreme inainte. Odata aleasa sala de festivitati, aceasta trebuie sa fie adaptata cerintelor nuntii tale, astfel incat sa aiba anumite decoruri si sa respecte o cromatica anume.

Dupa alegerea locatiei, este bine sa fie trecuti pe lista toti invitatii, pentru a descoperi astfel care este media de varsta. In functie de aceasta lista se face alegerea trupei de cover care va asigura muzica petrecerii. De obicei, daca mirii sunt tineri si invitatii lor vor fi in mare parte de varste apropiate.

Trupa cover profesionista

Daca segmentul de invitati in varsta este mai mare, atunci muzica trebuie sa fie aleasa in special pentru placerea acestuia. Oricare ar fi media de varsta a invitatilor, muzica trebuie sa fie astfel aleasa incat sa ofere satisfactie tuturor. Plictiseala sau momentele moarte nu au loc intr-un spectacol de nunta de calitate. Pentru a avea o petrecere deosebita, este nevoie de o trupa cover profesionista.

Trupa cover Nicoleta Oancea & Band

Muzica de la nunta voastra trebuie sa fie elementul cel mai important si sa beneficieze de toata atentia. Trupa de cover trebuie sa aiba locul bine ales pentru a-si putea amplasa scena in asa fel incat sa poata oferi sunetul in toata sala, trebuie sa fie suficient loc pentru desfasurarea echipamentelor astfel incat echipa tehnica insotitoare sa poata sa isi faca in voie munca. Locurile reflectoarelor precum si cele ale boxelor trebuie alese astfel incat sa nu incurce ringul de dans si sa cuprinda toata sala.

Alegerea formatiei potrivite pentru nunta este un lucru nu foarte usor deoarece exista o multime de trupe muzicale cu oferte din ce in ce mai interesante. Ceea ce face diferenta este felul in care fiecare dintre acestea interpreteaza un anume gen muzical si cum se adapteaza unde este nevoie la noutatile muzicale de petrecere.

trupa nunta

Foarte multe formatii pot interpreta cu succes doar un anumit gen de muzica iar cand este vorba despre alte stiluri live prefera sa puna inregistrari. Aceasta este o problema care nu ar trebui sa apara la trupele de cover profesioniste. Calitatea si diversitatea melodiilor interpretate la fiecare eveniment duc la formarea unei reclame puternice, pozitive. Felul in care se simt invitatii este cel care arata succesul petrecerii de nunta. Muzica trebuie sa fie intotdeauna vibranta si plina de antren.

Trupa de cover

O trupa de cover atent aleasa pentru a corespunde dorintelor mirilor va face cu siguranta din nunta o poveste plina de veselie. Este bine ca solistii formatiei sa aiba vocea potrivita pentru cat mai multe genuri muzicale, sa poata interpreta cu lejeritate nu doar melodii de folclor ci si din cele pop, rock sau alte cantece.

Diversitatea este, fara indoiala, cheia reusitei petrecerii. In alegerea trupei potrivite trebuie sa se tina cont si de membrii formatiei. Daca acestia au studii de specialitate atunci ceea ce vor oferi va fi de calitate superioara. Muzica interpretata corect va fi mereu cea care va trezi admiratie si antren.

dansul mirilor

Pentru a putea fi siguri ca la nunta va vor canta cei mai buni muzicieni, este bine ca acestia sa fie contactati cu o perioada buna de timp inainte deoarece programul lor este foarte incarcat si exista posibilitatea de a nu putea onora petrecerea voastra.

Nuntile sunt evenimente mari si foarte importante pentru cei care isi sarbatoresc iubirea. Asa se face ca pentru fiecare nunta exista ceva care sa surprinda in mod placut si sa ofere momente de neuitat. Spectacolul oferit de trupa de cover este cu siguranta cel mai asteptat moment al serii. Artistii formatiei stiu sa faca atmosfera plina de voie buna si sa lanseze din cand in cand mici surprize pentru miri si invitatii lor.

Trupa cover Nicoleta Oancea & Band

Petrecerea de nunta

Petrecerea de nunta trebuie sa fie presarata cu momente hazlii sau jocuri la care sa ia parte toti cei prezenti si sa antreneze astfel buna dispozitie. Nu se permite ca in timpul dansului invitatii sa stea mai mult la mese. Muzica si dansul sunt facute pentru a inveseli si a bucura multimea. Iar la nunta este nevoie de zambete, bucurie, veselie si mult dans.

Daca toate amanuntele nuntii au fost deja stabilite si a mai ramas de gasit doar formatia de nunta, orientati-va intotdeauna dupa o trupa de muzica despre care ati auzit doar vorbe frumoase si care ofera seriozitate si calitate. Sfaturile si ideile primite de la acesti muzicieni se vor dovedi foarte utile in organizarea si realizarea unui eveniment de exceptie.

Muzica lor va fi mereu la inaltime si va genera atmosfera placuta pe care sa o simta cu bucurie toti invitatii. O petrecere reusita va fi mereu o amintire draga si un motiv de mandrie, atat pentru miri cat si pentru artistii care au sustinut momentele muzicale.

Distribuie
© 2018 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782