trupa cover

band nunta

Nicoleta Oancea & Band

Noi suntem o trupa cu oameni profesionisti formata din 6 muzicieni, toti extrem de talentati, cu o experienta vasta pe scenele din intreaga tara. Echipa noastra este formata din solist vocal, backing vocals, basist, chitarist, clapar/pianist, tobosar si cu un staff complet in spate: booking agent, inginer de sunet, tehnicieni, tour manager. Nicoleta Oancea este solista trupei, ea fiind o fosta concurenta la emisiunea Vocea Romaniei in anul 2018, mai exact in echipa lui Andra. Aceasta studiaza canto de la varsta de 11 ani si iubeste foarte mult muzica. Nicoleta a colaborat cu multi artisti cunoscuti, si anume: Andra, Delia, Horia Brenciu, Smiley, Monica Anghel,Marcel Pavel, Nico, Vlad Mirita, Gabriel Cotabita, Connect-R. Aceasta a ajuns pe scene mari: Eurovision, Sala Palatului, Ateneul Roman. Experienta ei este foarte mare si datorita trupei, in care sunt tot persoane cu experienta, evenimentul va fi un succes total.

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

Nicoleta Oancea – Solista – este o persoana tanara si foarte vesela, frumoasa dar si cu o voce melodioasa si puternica.

Johnny Badulescu – Voce – acesta a participat la emisiuni TV cum ar fi: Eurovision, X Factor, dar a cantat si alaturi de Al Bano. Acesta coleg de trupa este efectiv indragostit de muzica.

Leon Muresan – Chitara Bass – are doar 23 de ani, provine dintr-o familie de artisti. Acesta este student la Conservator dar instrumentul lui preferat ramane tot chitara bass.

Razvan Mihaila – Chitara – acesta este chitaristul trupei, producator muzical dar si inginer de sunet. Acesta a participat la multe concerte si a colaborat cu diversi artisti timp de 7 ani.

Cristian Vasile – Toba – acesta traieste prin muzica, indragostindu-se de tobe de la varsta de 14 ani, avandu-l pe bunicul lui ca exemplu.

Marius Tarceatu – Clape – acesta a absolvit Conservatorul si preda pianul la scoala de muzica Iosif Sava. Canta inca din copilarie cu foarte multa pasiune.

YouTube video

Urmareste-ne si pe YouTube

Va stam la dispozitie cu peste 150 de cover-uri din cele mai diverse genuri muzicale. Urmareste pe pagina https://nicoletaoancea.com/video/ o selectie din colajele noastre: Vei gasi colaj romanesc, colaj latino & reggaeton & gipsy, colaj electro pop, weeding songs. Muzica noastra este 100% live si noi va asiguram o petrecere minunata cu invitati placut surprinsi de atitudinea si muzica noastra pe toata perioada petrecerii. Noi va oferim o petrecere reusita, exact asa cum va doriti. Va asiguram ca alegerea facuta va fi una placuta de care va veti aminti mereu cu drag.

Trupa Cover Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.

Author

Nicoleta Oancea & Band

Trupa cover si formatie nunta potrivita pentru evenimentul important din viata ta. Ziua evenimentului tau se apropie si esti in cautarea unei trupe potrivita? Suna acum la +40 722 179 782 sau trimite-ne un mail la adresa office@dotbooking.ro. Iti vom raspunde de indata!