DJ sau formatie la nunta? Sau chiar ambele?

Pentru fiecare cuplu nunta este un moment unic si tocmai din acest punct de vedere nunta trebuie sa fie absolut perfecta. Nunta ideala este aceea la care toata lumea se distreaza si se simte bine. Iar pentru o astfel de atmosfera, muzica este ingredientul de care trebuie sa te ocupi atunci cand vine vorba despre organizarea nuntii. Muzica pentru petrecerea nuntii poate fi oferita de un DJ sau de un band nunta.

dansul mirilor

Beneficiile oferite de un DJ pentru nunta ta

Angajarea unui DJ in locul unui band nunta este tot mai frecventa in cazul petrecerilor de nunta. Iar acest lucru se datoreaza avantajelor pe care un astfel de DJ le poate oferi.

In primul rand vorbim despre un buget mai redus comparativ cu angajarea unei formatii de nunta.

Un al doilea avantaj se refera la diversitatea stilurilor muzicale pe care un DJ le poate asigura la petrecerea nuntii. Si nu in ultimul rand faptul ca pot fi inserate diferite melodii preferate ale mirilor poate fi amintit ca un alt beneficiu de care te poti bucura atunci cand angajezi un DJ.

YouTube video

Avantajele de a angaja o formatie nunti

De cealalta parte, foarte multe cupluri considera ca o formatie nunti ramane o varianta traditionala de a asigura distractia la nunta. Si in cazul angajarii unei astfel de formatii de nunta putem vorbi de anumite avantaje.

Primul avantaj este dat de faptul ca muzica interpretata la petrecerea nuntii va fi live si acest lucru va face deliciul publicului.

Un al doilea avantaj se refera la interactiunea dintre invitatii prezenti la nunta si membrii acestei formatii de nunta. Interactiunea aceasta asigura dinamismul petrecerii si atmosfera minunata pe ringul de dans. Nota personala si respectarea traditiilor se numara de asemenea printre avantajele oferite de un band nunta.

trupa coveruri

Trupa cover

Daca vrei sa te bucuri atat de avantajele oferite de un DJ, cat si de cele oferite de un band nunta, atunci o trupa cover este exact ceea ce ai nevoie. Pe langa faptul ca vei avea muzica live si vei da o nota de traditional, o trupa cover poate sa iti ofere posibilitatea de a insera in playlist melodiile tale preferate si poate sa asigure un repertoriu muzical extrem de variat astfel incat toti cei prezenti sa se distreze la maxim. Atunci cand angajezi o trupa cover ca si formatie nunti poti spune ca ai facut alegerea ideala.

Band nunta

Trupa cover muzica 100% live, verifica disponibilitatea.
 
Distribuie

Leave a Reply

© 2018 - 2020 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate. Realizat de ediweb.ro.
SUNĂ ACUM
0722 179 782