Furatul miresei, bine sau rau?

formatie nunti

Cele mai frumoase momente din viata se fac alaturi de oamenii dragi si se pastreaza in memorie asemenea unor comori nepretuite. Nunta este un eveniment plin de emotie, mult asteptat si de asemenea, mult aranjat. Pregatirile de nunta sunt foarte complexe si au un scop precis, acela de a face casatoria cel mai memorabil eveniment dintre toate. Alegerea unei locatii bune, a meniului, a muzicii, toate acestea sunt necesare pentru a face memorabila aceasta sarbatoare a dragostei  impartasite. Insa o foarte mare importanta o are voia buna si petrecerea plina de entuziasm.

Toata lumea prezenta la o nunta va retine cel mai bine daca s-a distrat frumos sau a fost doar o atmosfera linistita, aproape de plictiseala. Astfel de momente sunt de obicei de evitat asa incat este nevoie de alegerea inspirata a unei cover band, care sa poata intretine veselia la cote inalte indiferent de ce moment al nuntii este vorba.

furatul miresei

Furatul miresei

De obicei, nuntile sunt pline de surprize placute, nascute de cele mai multe ori din traditia de nunta care exista la noi. Se petrec tot soiul de farse dragute, printre care, cea mai importanta este furatul miresei. Nunta se afla in plina desfasurare, este veselie si fericire peste tot si, la un moment dat, apare un invitat care ne anunta ca s-a furat mireasa. Momentul este destul de delicat, pentru ca trebuie sa oprim muzica, dansul si sa anuntam toti nuntasii apoi trebuie sa reluam momentele cheie ale distractiei pentru a continua petrecerea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Este nevoie de mult talent pentru a porni veselia la fel de intensa, cum a fost inainte de a se afla  de furtul miresei.

Partea frumoasa a furatului miresei este aceea ca poate constitui o amintire foarte amuzanta, vesela si draguta, cu conditia ca prietenii-hoti sa fie pusi pe distractie si sa nu lungeasca foarte tare momentele recompenselor. Mireasa devine o  mica vedeta nu doar la propria nunta ci si in locurile prin care ajunge impreuna cu rapitorii sai bine intentionati. Exista locuri foarte frumoase si bune in care poate fi dusa mireasa, totul depinde de organizarea din timp a escapadei. Momentele de hoinareala ale miresei pot fi surse de amintiri grozave asa incat, daca nu se poate lua videograful, este bine sa nu lipseasca telefonul mobil.

De asemenea, dupa intoarcerea la nunta, momentele sunt superbe, cand mirele este nevoit sa plateasca rapitorilor, intr-un fel sau altul, pretul pentru aleasa inimii lui. Pot fi spuse atunci cele mai emotionante declaratii de dragoste, cele mai hazlii cerinte de plata, totul este invaluit intr-o atmosfera de buna dispozitie.

formatie de nunti

Trupa cover

Partea mai putin placuta a furatului miresei se prezinta atunci cand mireasa este plimbata timp de o ora poate si mai mult prin tot felul de diverse locatii care nu sunt dintre cele mai placute pentru ea sau momentele de recompensa sunt prea lungi si devin obositoare sau chiar plictisitoare. Daca este furata pentru prea mult timp, mireasa  pierde astfel o buna parte din nunta proprie si aceasta nu este de dorit. Tot asa, momentele de recompensa este bine sa nu dureze foarte mult si sa fie foarte vesele, astfel incat toata lumea sa simta voiosia intoarcerii miresei la iubitul sau sot. Pentru evitarea unor astfel de situatii plictisitoare, este bine ca sa se puna in evidenta programul desfasurat de trupa cover, care va oferi nu doar o parte artistica de calitate ci va constitui chiar  un reper estetic specific.

Este bine de stiut ca furatul miresei reprezinta nu doar o parte buna si amuzanta ci si una plictisitoare, in cazul in care nu este suficient de bine organizata dar totul depinde de ceea ce isi doresc mirii. Daca sunt foarte traditionali sau daca sunt plini de dezinvoltura, acestea nu vor fi impedimente in organizarea unei atmosfere de buna dispozitie garantata, daca este aleasa corect formatia de nunta. Noi, ca trupa cover, participam la toate momentele importante, urmarim discutiile si inveselim atmosfera din punct de vedere muzical, solista devine un mic „prezentator”, se intretine magia nascuta din dragoste si bucurie,  suntem cu totii partasi la nunta, fiecare cu ce avem mai bun.

Share:
© 2018 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate.
SUNĂ ACUM
0722 179 782