Stinge lumina in sala! Cand se danseaza….

trupa evenimente

Petrecerile sunt momente deosebite de distractie si veselie, in care toata lumea se simte libera si fericita. Mai ales pentru nunta, muzica este foarte importanta deoarece ea este cea cu care invitatii identifica reusita evenimentului la care tocmai au luat parte. Pentru ca la nunta cu totii isi doresc cea mai reusita petrecere si cea mai buna muzica, este nevoie intotdeauna de artisti care sa faca atmosfera, adica de o trupa evenimente profesionista.

La nunta, de asemenea, invitatii isi doresc sa vada nu doar o formatie care sa stie sa intretina un spectacol grandios ci si momente unice care sa le faca seara de neuitat. Trupa de cover trebuie sa stie cum sa foloseasca cu succes muzica si toate decorurile pentru a crea ceea ce isi doresc mirii si invitatii la eveniment. Sunt nenumarate forme de a face surprize placute tuturor celor care sunt la petrecere. Una dintre acestea este aceea de a crea o atmosfera intima, cu lumina difuza, dand impresia unui club de dans, ademenind oamenii pe ring, facandu-i sa nu mai stea la mese.

Trupa de cover Nicoleta Oancea & Band

Recomandarea este de a folosi acest fel de lumina difuza pe tot parcursul seturilor de muzica live, facand astfel petrecerea de neuitat. Pentru a se putea crea o astfel de atmosfera deosebita, este nevoie de colaborarea cu event planerul sau cu managerul salonului de nunta, deoarece se stabileste cu atentie programul serii si el va sti momentele cand sa creeze atmosfera de dans si voie buna. De mare ajutor sunt si reflectoarele amplasate pe schela de lumini, in cazul in care clientul are astfel de cerinte si opteaza pentru ele in contract. Toate acestea sunt necesare pentru a obtine o seara minunata si o petrecere de succes.

Muzica 100% live

Muzica de la petrecerea de nunta trebuie sa fie cea care provoaca distractia. Trebuie sa fie suficient de diversificata incat sa faca fata tuturor cerintelor muzicale ale invitatilor. Iar alaturi de muzica si salonul in care se tine petrecerea trebuie sa ofere suficiente accesorii pentru a se putea desfasura un adevarat spectacol grandios. O trupa cover profesionista are nevoie de suficient spatiu pentru a putea sa isi desfasoare instrumentele, boxele, mixerul precum si alte lucruri necesare pentru buna desfasurare a unui spectacol de calitate. Boxele nu trebuie sa fie niciodata foarte aproape de mesele invitatilor deoarece le-ar provoca acestora un sunet neplacut de tare. De asemenea, fumul si luminile nu trebuie sa fie exagerate, ceea ce conteaza cu adevarat este muzica buna si veselia energica.

formatie nunti

Formatie nunti – trupa de coveruri

Muzica de la nunta este nu doar variata ci trebuie sa respecte cerintele muzicii de petrecere. Trupa de coveruri trebuie sa aiba in program piese de muzica veche, disco, folclor precum si alte genuri muzicale pe care sa le alterneze astfel incat niciun invitat sa nu fie nemultumit ca nu si-a auzit melodia preferata de petrecere. Intotdeauna mirii este bine sa discute inainte de nunta cu formatia cover aleasa pentru a putea intocmi un playlist care sa corespunda cerintelor. Sfaturile si ideile trupei de cover sunt foarte importante deoarece ele provin din experienta. O trupa profesionista a vazut si a facut cam de toate in timpul spectacolelor de la petrecerile de nunta, de aceea are un palmares bogat. Odata intocmit playlistul de nunta, el trebuie urmat cu atentie, fara abatere, astfel incat sa nu existe momente moarte sau plictisitoare in timpul spectacolului.

Trupa cover Nicoleta Oancea & Band

Atmosfera din timpul momentelor live se poate schimba mereu, pentru a provoca surprize tuturor celor invitati. In functie de melodia aleasa pentru interpretare, luminile se pot schimba, pot deveni mai lente sau mai jucause, pentru a ajuta la desfasurarea dansului. Toti invitatii pot sa simta placerea unui dans lent intr-o lumina difuza sau jocurile de lumini intr-un dans vesel. Totul este astfel planuit si gandit incat sa faca voia buna sa triumfe in voie pe ringul de dans. Niciun invitat nu are voie sa stea la masa atunci cand rasuna muzica vesela. Distractia este rezultatul unui spectacol de calitate oferit in cinstea mirilor precum si a nuntasilor.

Petrecere

Nunta nu este doar un simplu eveniment, ci se transforma intr-un adevarat spectacol in care veselia si muzica buna au cele mai multe lucruri de spus si de facut. In cinstea mirilor, totul se face cu bucurie si multa daruire. Rezultatul este intotdeauna o petrecere deosebita, in care sunt cooptati toti, cu batran si tanar, impreuna, sa fie veseli si fericiti. Pentru o trupa cover profesionista de cover, a face un astfel de spectacol reprezinta de fapt, a face vizibila frumusetea muzicii si gingasia ei. Muzica este cea care leaga prieteniile si iubirile peste timp si infrumuseteaza vietile. Cantata cu talent si insotita de efecte vizuale potrivite, muzica transforma nunta intr-o poveste minunata din care te bucuri ca esti parte. Fiecare melodie este cantata acolo pentru a ferici sufletul cuiva si a aduce dragoste. Momentele de vis ale unei petreceri de nunta sunt unice si aduc numai bucurii.

Share:
© 2018 Nicoleta Oancea. Toate drepturile rezervate.
SUNĂ ACUM
0722 179 782